Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Οι πρώτες φωτογραφίες από το ακυβέρνητο σκάφος με τους 700 λαθρομετανάστες Ν.Α. της Κρήτης




Δείτε φωτογραφίες από  το “Super Puma” της Π.Α. που συμμετείχε στην επιχείρηση Έρευνας & Διάσωσης (SAR) για τον εντοπισμό φορτηγού πλοίου που μεταφέρει περίπου 700 λαθρομετανάστες  και έπλεε ακυβέρνητο λόγω μηχανικής βλάβης (το πιθανότερο βέβαια όπως γίνεται βάσει πάγιας διαδικασίας είναι η βλάβη να προκλήθηκε εσκεμμένα) από τα ξημερώματα της Τρίτης. Το συντονισμό των ενεργειών κατά την εν εξελίξει επιχείρηση SAR, σε απόσταση 60 - 70 μιλίων νοτιανατολικά της Ιεράπετρας....
έχει η Φ/Γ «ΥΔΡΑ», ως τοπικός διοικητής, έπειτα από εντολή του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας. Στο σημείο βρίσκονται επίσης τέσσερα παραπλέοντα πλοία και το “Super Puma” της Π.Α. Η επιχείρηση διεξάγεται κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες, καθώς στην περιοχή πνέουν άνεμοι βόρειοι, βορειοδυτικοί εντάσεως 8 μποφόρ και το ύψος του κύματος φθάνει τα 3 μέτρα.Για τις εξελίξεις ενημερώνεται συνεχώς ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας, από τον Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ, ο οποίος πραγματοποιεί προγραμματισμένη διήμερη επίσημη επίσκεψη στο Ισραήλ.
Την ολη επιχείρηση συντονίζει ο Αρχηγός Στόλου Παναγιώτης Λίτσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive