Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Ολόκληρη η επιστολή της. Γιάννας Αγγελοπούλου: Οι Ολυμπιακοί αγώνες του 2004 ήταν κερδοφόροι. Δείτε την ΤΣΑΡΙΚΗ υπογραφή της

Γιάννα Αγγελοπούλου: Οι Ολυμπιακοί αγώνες του 2004 ήταν κερδοφόροι
Την ανάγκη να απαντήσει στις έμμεσες βολές που δέχθηκε από τον γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Βούτση για το κόστος των Ολυμπιακών της Αθήνας, ένοιωσε η «σιδηρά κυρία» του «2004» Γιάννα Αγγελοπούλου, υποστηρίζοντας, μάλιστα, ότι οι Αγώνες ήταν κερδοφόροι! Η κ. Αγγελοπούλου σε επιστολή της....ΔΕΙΤΕ>>
υποστήριξε ότι «έχει ήδη υπάρξει λίαν έγκαιρα η πλήρης αποτύπωση στα Μέσα Επικοινωνίας της εποχής των οικονομικών δεδομένων της Οργανωτικής Επιτροπής, μέσα από τον ισολογισμό της, που- σημειώνω- υπήρξε κερδοφόρος» και συμπληρώνει: «Ως προς το ευρύτερο θέμα του κόστους των Ολυμπιακών Αγώνων που ανέλαβε η Ελληνική Δημοκρατία, ο υπουργός Οικονομικών προ καιρού Γιάννης Στουρνάρας, τοποθετήθηκε στη Βουλή διεξοδικά επί του ζητήματος, με αφορμή ερώτηση του βουλευτή της ΔΗΜΑΡ. Γιάννη Πανούση».
Παράλληλα, η κυρία Αγγελοπούλου «αναγνωρίζοντας», όπως αναφέρει, «ότι το ζήτημα αυτό είναι υπαρκτό και χρειάζεται μία επιστημονικά θεμελιωμένη διερεύνηση», καταλήγει γράφοντας ότι «στήριξα, όπως είναι ήδη γνωστό, την εκπόνηση από το ΙΟΒΕ, σχετικής μελέτης, τα αποτελέσματα της οποίας αναμένεται σύντομα να δημοσιοποιηθούν».
Ο κ. Βούτσης, στη συνέντευξή του στο Action 24 (που προκάλεσε την επιστολή της «σιδηράς κυρίας» του «2004») είχε πει ότι «στην κυρία Αγγελοπούλου πρέπει να επισημανθεί ότι υπάρχει μία πολύ μεγάλη εκκρεμότητα που έχει σχέση με το πως φτάσαμε στο Μνημόνιο και αυτός είναι ο επίσημος απολογισμός για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2004». Ωστόσο,  είχε διευκρινίσει πως «δεν υπονοεί ότι η Γιάννα Αγγελοπούλου καταχράστηκε χρήματα του δημοσίου, αλλά τότε έγινε ένα “πάρτι”» και είχε προσθέσει ότι επειδή εκείνη ήταν πρόεδρος «όλα πρέπει να γνωστοποιηθούν ως προς τον απολογισμό» της διοργάνωσης.
Ολόκληρη η επιστολή της Γιάννας Αγγελοπούλου:
Μεγανομανής ΑΚΟΜΑ και στην υπογραφή της η ... συντρόφισσα Γιάννα

1 σχόλιο:

  1. ΣΥΡΙΖΑ = Όποιος δεν θέλει να τον φάει το σκοτάδι, υπάρχει ο ΣΥΡΙΖΑ = Πλήρη κάλυψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive