Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Δημοσκόπηση - σοκ! Ποια κόμματα εξαφανίστηκαν!



Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ 3,7 μονάδων έναντι της Νέας Δημοκρατίας. Στη τρίτη θέση η Χ.Α., ποια κόμματα έχουν εξαφανιστεί!...
Προβάδισμα 3,7 μονάδων στον ΣΥΡΙΖΑ έναντι της Νέας Δημοκρατίας δίνει δημοσκόπηση της εταιρείας e-voice, που έγινε για τον «Τύπο της Κυριακής».
Στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 21,2%, ενώ η Νέα Δημοκρατία 17,5%. Τρίτο κόμμα είναι η Χρυσή Αυγή με 5,3%, τέταρτο το «Ποτάμι» με 4,6%, ακολουθεί το ΚΚΕ με 4,4%, ενώ το ΠΑΣΟΚ φτάνει το 3,9%.
Από τον χάρτη φαίνεται να έχουν εξαφανιστεί οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, που συγκεντρώνουν 2%, το ΛΑΟΣ με 1,1% και η ΔΗΜΑΡ 0,8%!!! 
Αναποφάσιστο είναι το 16,7%...

2 σχόλια:

  1. Να υπενθυμίσω οτι 3 μέρες πριν τις Ευρωεκλογές έδιναν στο ΛΑ.Ο.Σ 0,5% στην Δημαρ 3% και στους Ανελ 5%, κατι ανταρσια και επαμ με πάνω απο 2% για το αν εξαφανίστηκε ο ΛΑ.Ο.Σ από τις ψευτοδημοσκοπήσεις σας τα συμπεράσματα δικά σας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΒΟΙΔΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ......ΟΠΟΙΟΣ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟΣΤΟ.
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΘΕ 1% ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ 100.000 ΕΥΡΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive