Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

ΚΛΑΨΤΕ! ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ! Πρώην αρχηγός κόμματος με αδικαιολόγητα χρήματα στο πόθεν έσχες - Θα λιώσετε με τη δικαιολογία που προβάλει!

Σχόλιο: 

ΜΑ ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ; ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΛΕΦΤΑ; ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ; ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΩΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ; ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ;
Αριστερή.... "κουλτούρα" οικογενειακών λαμόγιων...Αχ νεοελληνάκο.... από παντού προδομένος, από αριστερή, δεξιά, σοσιαλιστική, κουμμουνιστική λαμογιά... αλλά μυαλό δεν βάζεις..  
Πόπη Σουφλή 
Μετά τη μαμά που έπαιρνε επίδομα για την ανήλικη Ζωή και την αδερφή της ήρθε και η σειρά του μπαμπά για να δέσει το βύσσινο! 
Σύμφωνα με πληροφορίες θέμα έχει προκύψει και με τον Νίκο Κωνσταντόπουλο, καθώς, έχει βρεθεί ένα ποσό... 70.000 ευρώ στο πόθεν έσχες του που δεν δικαιολογείται.
Ο πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού, πάντως, προσκόμισε βεβαίωση πως το 2004 το κόμμα του είχε χορηγήσει ένα δάνειο 70.000 ευρώ και γέλασε και το παρδαλό κατσίκι... 

1 σχόλιο:

  1. Το ΜΟΝΑΔΙΚΟ πράγμα πού μας κρατά από το να ξαναπεταχτούμε πάλι μπροστά , είναι ή ξεροκεφαλιά μας , αυτό το πράγμα δηλαδή πού νομίζουμε ότι τά ξέρουμε ΟΛΑ και γι αυτόν τον λόγο , πιστεύουμε ότι αυτοί πού ψηφίζαμε και πού ψηφίζουμε - ακόμα κι αυτοί πού θα ψηφίσουμε ΤΩΡΑ - είναι ότι καλλίτερο μπορούμε να κάνουμε ! Έτσι , επειδή το σκεφτήκαμε ΜΟΝΟΙ μας , χωρίς να μας βοηθήσουν καθόλου τά Μέσα Μαζικής Εξαθλίωσης...Κι επειδή το κατέβασε ή... γκλάβα μας , άρα είναι το σωστότερο δυνατόν !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive