Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Ο ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΚΙ Ο .... ΑΝΕΚΔΟΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ!!!

-

 Σύντεκνε, πού πας ζωσμένος με φυσεκλίκια και κουμπούρες; 
- Σήφη, άρχισε ο «αγώνας». Ανένδοτος αγώνας για την «αλλαγή». Δεν είδες μωρέ Σήφη, την κήρυξη του «ανένδοτου»; Στο ξενοδοχείο επήγαμε εψές και σηκώσαμε τα λάβαρα!!! 
- Μα ίντα λες σύντεκνε Μανούσο, ετρεζάθηκες; Ίντα «αγώνες» κι «ανένδοτους» μου λες; ...

- Ο Πετσάλνικος, ο περιφερειάρχης μας κι ο Παπαντρέας εμιλήσανε και μας είπανε να ξεσηκωθούμε να υπερασπίσουμε την «αλλαγή», γιατί κάποιοι λέει αμφισβητούν την μεγάλη προσφορά των Παπαντρέηδων στην Ελλάδα, που την απελευθέρωσαν από τσι εχθρούς!!! 
- Πού τσι πέτυχες σύντεκνε τον Πετσάλνικο και το Γιωργάκη; 
- Έκθεση είχε το ίδρυμα του πατέρα του, του Αντρέα σ' ένα ξενοδοχείο και μου φωνιάξανε να πάω!!! 
- Οι ποθαμένοι, μωρέ σύντεκνε κάνουνε εκθέσεις; Κι ίντα εκθέτανε; 
- Απείς πόθανε το κάμανε το ίδρυμα. Εκειά είχε αποκόμματα από εφημερίδες με τσι φωτογραφίες του Αντρέα, του συγχωρεμένου. Είχε από την «Αυριανή», το «έθνος», «ΤΑ ΝΕΑ», φωτογραφίες απού διώξαμε τσι «βάσεις» και απού «βυθίσαμε το χώρα, το τούρκικο βαπόρι», απού «φέραμε αξιοκρατία και δημοκρατία»!!! είχε και πια πέρα αφίσες από τσι εκλογές του '81, του '85 και του «μαγαρισμένου '89!!! Εκειά να δεις!!! «ακόμα καλύτερες μέρες» έγραφε η μια, «ο λαός θέλει, το ΠΑΣΟΚ μπορεί, να φέρει την εθνική ανεξαρτησία» έγραφε η άλλη, και ούλοι εκειά πέρα κλαίγαμε. 
- Ε, καλά και είδετε τσι αφίσες και ζωστήκατε τα φυσεκλίκια; 
- Ναι, Σήφη, γιατί το Γιωργάκη κι ο Πετσάλνικος μας είπε να υπερασπιστούμε το «έργο» τση οικογένειας του!!!
- Μανούσο, είχε καμιά φωτογραφία απ' το Καστελόριζο στην έκθεση; Από τσι Κάννες μήπως; Είχε καμιάν αφίσα από τσι ουρές, όταν μοιράζουνε κρεμμύδια και μαρούλια στα κοινωνικά παντοπωλεία; 
- Όι, Σήφη σύντεκνε, μα εκειά ήτονε ούλοι οι «καπεταναίοι». Ο καπετάν- Βασίλης, ο υπουργός του «βουνού» του Σαμαρά, ο καπετάν- Σταύρος τση περιφέρειας, οι παλιοί καπεταναίοι, ο Φραγκίσκος, ο Γιάννης του Δήμου, η δασκάλα-Βαγγελιώ, ούλοι οι «πολεμιστές» δήλωσαν παρόντες και παρούσες στο μεγάλο αγώνα, τον «ανένδοτο τση αλλαγής!!!» 
- Άμε σύντεκνε Μανούσο, ξεζώσου τα κουμπούρια κι άμε να πληρώσεις καμιά δόση του ΕΝΦΙΑ, που σου «προκώσανε» οι καπεταναίοι σου, μα αυτός δεν είναι «ανένδοτος», μα «ΑΝΕΚΔΟΤΟΣ» αγώνας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive