Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Δείτε πόσο πλήρωσαν οι φορολογούμενοι τις… «δωρεάν» συμβουλές της Αμάλ Αλαμουντίν

Δείτε πόσο πλήρωσαν οι φορολογούμενοι τις… «δωρεάν» συμβουλές της Αμάλ Αλαμουντίν
«Αλμυρή» αποδείχθηκε η επίσκεψη της Αμαλ Αλαμουντιν στην Αθήνα προκειμένου να παράσχει «δωρεάν» νομικές συμβουλές για την επιστροφή των μαρμάρων του Παρθενώνα. Για τρεις ημέρες, βρέθηκε στην Αθήνα η Αμάλ Αλαμουντίν, την περασμένη εβδομάδα, προκαλώντας... φρενίτιδα, με δημοσιογράφους από κάθε γωνιά της Γης να την ακολουθούν κατά πόδας και να καταγράφουν κάθε της κίνηση, παρότι ο λόγος της επίσκεψής της δεν ήταν ψυχαγωγικός. Η σύζυγος του Τζορτζ Κλούνεϊ επισκέφθηκε την Ελλάδα μαζί...
με ακόμη δύο δικηγόρους προκειμένου να έχει συζητήσεις με την ελληνική κυβέρνηση για πιθανές κινήσεις διεκδίκησης επιστροφής στην Αθήνα των Μαρμάρων του Παρθενώνα. Ωστοσο το βασικό ερώτημα είναι πόσο θα πληρώσουν τη συγκεκριμένη επίσκεψη, για παροχή «δωρεάν» νομικών συμβουλών, οι Έλληνες φορολογούμενοι . Σύμφωνα με πληροφορίες η επίσκεψη της κ. Κλούνεϊ και των υπολοίπων νομικών κόστισε 13.967 ευρώ. Συγκεκριμένα, 10.885 ευρώ κόστισαν τα αεροπορικά εισιτήρια, το βαν για τη μεταφορά των δικηγόρων και ο οδηγός. Σύμφωνα με το parapolitika και στοιχεία από τη «Διαύγεια» 1.740 ευρώ κόστισαν τα δωμάτια στη «Μεγάλη Βρετανία», 850 ευρώ το γεύμα στο Μουσείο της Ακρόπολης και 492 ευρώ το γεύμα στο εστιατόριο του Λευτέρη Λαζάρου. Σημειώνεται ότι το δικηγορικό γραφείο δεν έλαβε καμία αμοιβή για τις συμβουλές που παρείχε και τις προτάσεις που υπέβαλε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive