Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Σοκ από την «άγρια» δολοφονία με ..βαριοπούλα !! 42 χρονου επιχειρηματία στην Τρίπολη. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Σοκ από την «άγρια» δολοφονία επιχειρηματία στην Τρίπολη
Νεκρός βρέθηκε λίγο πριν τις 17.30 από διερχόμενο, στο κέντρο της Τρίπολης ένας 42χρονος ιδιοκτήτης νυκτερινού κέντρου της πόλης.
Ο 42χρονος βρέθηκε μέσα σε λίμνη αίματος και η σορός του έχει διακομιστεί στο Παναρκαδικό νοσοκομείο Τρίπολης και αναμένεται διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής. Σύμφωνα...
ΦΩΤΟ από kalimera-arkadia.gr

με το arcadiaportal, στο σημείο έχει σπεύσει κλιμάκιο της ασφάλειας Τρίπολης που ενεργεί προανάκριση, έχει διακόψει την κυκλοφορία κι πραγματοποιεί αυτοψία στο χώρο. Ο 42χρονος βρέθηκε στην οδό Ουάσιγκτον έξω από το γραφείο του χτυπημένος σε όλο του το σώμα. Οι πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών, κάνουν λόγο για δολοφονία με σφυρί. Το στυγερό έγκλημα έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία, καθώς ο ιδιοκτήτης του νυχτερινού καταστήματος στην Τρίπολη ήταν γνωστός και αγαπητός σε όλους.  
ΦΩΤΟ από kalimera-arkadia.gr
Οι πρώτοι κάτοικοι της περιοχής που αντίκρισαν τις σκληρές εικόνες, άρχισαν να φωνάζουν για βοήθεια, ξεσηκώνοντας ολόκληρο το οικοδομικό τετράγωνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive