Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Νέος χαμός με Χρυσοχοϊδη στοn πράσινο βάλτο του ΠΑΣΟΚ!

AECIA-DAIAEECIEA OOIAIOCOC OOAEA?UI OIO DAOIE// IIEEEA OIO DNIAANIO AOAAAAEIO AAIEAAEIO .(EUROKINISSI-EUOOAO EAOUIANCO)Πολύ μεγάλη ένταση επικράτησε στην πανελλήνια συνάντηση στελεχών του ΠΑΣΟΚ, με τον Μιχάλη Χρυσοχοϊδη να ασκεί δριμεία κριτική στην ηγεσία του κόμματος και να ανταλλάσσει βαριές κουβέντες με πολλά στελέχη. "Δεν είμαστε ουρά κανενός, τσόντα, παρακολούθημα. Πρώτη φορά που δεν υπάρχουν όργανα στο κόμμα" είπε ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών, κατηγορώντας την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ για έλλειψη δημοκρατικότητας. Λίγο αργότερα και μόλις ο κ. Γρηγοράκος ολοκλήρωσε την ομιλία του, πήρε εκ νέου το λόγο ο κ. Χρυσοχοϊδης λέγοντας: "βλέπω οτι κάποιοι παριστάνουν τους δικηγόρους του προέδρου". Αμέσως, αρκετά στελέχη σηκώθηκαν απο τις θέσεις τους για να διαμαρτυρηθούν, ενώ ο Γιώργος Λιάνης του είπε :...
"Δεν έκανα 700 χιλιόμετρα για να μου πεις εσυ πώς θα φτιάξουμε τη Δημοκρατική Παράταξη"! Στον κ. Χρυσοχοϊδη απάντησαν τόσο ο κ. Κωνσταντινόπουλος όσο και ο κ. Πρωτόππαπας. Ο πρώτος είπε οτι "κάποια στελέχη προσπαθούν να δημιουργήσουν τη δική τους παράταξη, κάποια στελέχη που κατά την προεκλογική περίοδο δεν βγήκαν ούτε μια ημέρα στην τηλεόραση σήμερα θα έπρεπε να σιωπήσουν". Ο κ. Πρωτόπαπας έκανε λόγο για κριτική εκ του ασφαλούς, για συλλογικές προσπάθειες και ζήτησε απο τα στελέχη να μην είναι δέσμιοι των προσωπικών τους βλέψεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive