Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

ΝΥΦΟΥΛΑ η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Παραδοσιακά, Θρησκευτικά, Ελληνικά. Θα την διαγράψει ο άθεος Τσίπρας;; ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

zoi-telos-efta
Ευχές αιώνιας αγάπης και πίστης αντάλλαξε μπροστά σε φίλους και συγγενείς στις 8 και 30 το βράδυ του Σαββάτου, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο σύντροφος της Απόστολος ΜαντήςΤο παρών στην τελετή έδωσαν μεταξύ άλλων ο άθεος -κατά δήλωσή του- πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ,  Αλέξης Τσίπρας με τη σύντροφό του Περιστέρα
loutra-aidipsou-o-gamos-tis-zwis-kwnstantopoulou
ο γνωστός ποινικολόγος Φραγκίσκος Ραγκούσης, συγγενείς και φίλοι, αλλά και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι η νύφη έφτασε με καθυστέρηση μιάμιση ώρα στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων στα Λουτρά ΑιδηψούΗ γνωστή πολιτικός έλαμπε ντυμένη ως νύφη, ενώ η ευτυχία είχε καλύψει το πρόσωπό της....
και τίποτα στον γάμο της δεν θύμιζε την σκληρή Ζωή του ΣΥΡΙΖΑ και τους φλογερούς της λόγους στη Βουλή, ενώ όταν ακούστηκε «η δε γυνή ινα φοβήται τον άντρα» η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν πάτησε το πόδι του συζύγου της, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο τον σεβασμό της στον Απόστολο Μαντή.
zoi13
Από τις πιο συγκινητικές στιγμές του γαμήλιου μυστηρίουήταν όταν ο παπάς που πάντρεψε το ζευγάρι στο τέλος του γάμου ευχήθηκε στους νιόπαντρους να ζήσουν και σύντομα να σφραγίσουν την ευτυχία τους και με ένα παιδί. Μάλιστα, ο πάτερ δήλωσε συγκινημένος, καθώς στις 23 Απριλίου του 1977 ήταν εκείνος που έβαλε το λάδι και βάπτισε τον Απόστολο.
zoi12
Οι καλεσμένοι φρόντισαν να ευχηθούν στο ζευγάρι να ζήσει με τον πατροπαράδοτο τρόπο πετώντας μπόλικο ρύζι και ροδοπέταλα κατά τη διάρκεια του χορού του Ησαΐα. Το ζευγάρι δεν χαιρέτησε έναν-έναν τους περίπου 300 καλεσμένους στην εκκλησία,  καθώς έφυγε κατευθείαν για το Club Riviera, όπου έγινε το γαμήλιο γλέντι.
Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2004, όταν η 28χρονη τότε Ζωή Κωνσταντοπούλου, βρισκόταν στο εξοχικό της μητέρας της κυρίας Λίνας Αλεξίου, στην Αιδηψό, για τις γιορτινές ημέρες, ενώ στο ίδιο χωριό βρισκόταν και ο Απόστολος Μαντής, ο οποίος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αιδηψό.
zoi11
Όπως αναφέρουν γνωστοί του ζευγαριού τις ημέρες εκείνες η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε με τον κ. Μαντή σε μια παρέα με κοινούς φίλους, όπου και γοητεύτηκε από το λόγο και την δυναμική προσωπικότητά της. Η απλή γνωριμία μετατράπηκε γρήγορα σε έρωτα και μια σχέση αγάπης και αλληλοεκτίμησης η οποία αντέχει περισσότερο από μια δεκαετία.
zoi4
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου κατάφερε να κερδίσει αμέσως και τις καρδιές των γονιών του συντρόφου της, οι οποίοι έχουν να λένε τα καλύτερα λόγια για τη νύφη τους. «Η Ζωή έχει διαμαντένιο χαρακτήρα και δεν το λέω αυτό επειδή θα παντρευτεί τον Αποστόλη. Είναι ένας άνθρωπος που κάθε μητέρα θα ήθελε να έχει για νύφη ή κόρη», δηλώνει χαρακτηριστικά η μητέρα του Απόστολου, Γεωργία Μαντή. 
zoi1
Η σχέση τους όλα αυτά τα χρόνια έμεινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και αυτό γιατί ο Αποστόλης Μαντής έλειπε μεγάλα χρονικά διαστήματα στο εξωτερικό λόγω του επαγγέλματός του.

Από τις σπάνιες κοινές εμφανίσεις του ζευγαριού ήταν αυτή σε εκδήλωση του κόμματος στην Κω που είχε προσκληθεί και παρευρεθεί η κυρία Κωνσταντοπούλου ενώ ο κ. Μαντής ήταν πάρα πολύ διακριτικός. Πάντως, όσες φορές το ζευγάρι ήταν μαζί δεν είχε απασχολήσει ποτέ μέχρι τώρα με την προσωπική του ζωή τα Μέσα Ενημέρωσης.
Η απόφαση των δύο να ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας δεν ξάφνιασε κανένα από τα συγγενικά πρόσωπα και τους λιγοστούς φίλους που γνώριζαν εξ αρχής για τη σχέση της βουλευτού.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν άνθρωποι του οικογενειακού περιβάλλοντος του ζευγαριού, αμέσως μετά το γάμο το ζευγάρι θα επιστρέψει στην Αθήνα, όπου μένει η βουλευτής.
Ζωή Κωνσταντοπούλου
Ζωή Κωνσταντοπούλου

Ζωή Κωνσταντοπούλου

Ζωή Κωνσταντοπούλου

Ζωή Κωνσταντοπούλου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive