Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Κάνε το τεστ να δεις αν είσαι πιστός (τεστ για να δεις αν η γυναίκα σου είναι πιστή)

Κάνε το παρακάτω τεστ και δες πόσο πραγματικά πιστή σύντροφος θα είσαι ... όταν χτυπήσει την πόρτα σου ο πειρασμός!

•Ένας γνωστός σου, ιδιαίτερα γοητευτικός, αρχίζει να σε φλερτάρει μέσω Facebook... Εσύ πώς αντιδράς;
◦ Α. Σταματάς να του μιλάς απότομα, επισημαίνοντάς του ότι είσαι δεσμευμένη.
◦ Β.Αφού του ξεκαθαρίσεις ότι είσαι σε σχέση, επικοινωνείς μαζί του μια στις τόσες, αρκεί να μην συνεχίζει την πολιορκία.
◦ Γ. Ανταποκρίνεσαι στο φλερτ του και όπου πάει...

•Aν σε μια μακρόχρονη και σοβαρή σχέση, η σεξουαλική σας ζωή δεν σε κάλυπτε πια, θα έκανες one night stand με κάποιον άλλο;

◦ Α.Ποτέ! Είσαι σε μια σχέση και παραμένεις σ' αυτήν.
◦ Β.Όχι! Αλλά θα προσπαθούσες να ανανεώσεις τη sex life με το σύντροφό σου ώστε να βελτιωθεί και η σχέση.
◦ Γ.Ναι, έτσι για αλλαγή!

•Ανακάλυψες ότι ο σύντροφός σου σε απάτησε. Τι κάνεις;

◦ Α.Χωρίζεις αμέσως! Δεν αξίζει δεύτερη ευκαιρία.
◦ Β. Υπόφερεις πολύ. Η στάση σου απέναντί του αλλάζει, αλλά αναλόγως με την κατάσταση μπορεί και να τον συγχωρούσες...
◦ Γ.Τον πληρώνεις ακριβώς με το ίδιο νόμισμα και φροντίζεις να το μάθει!

•Ποια είναι η άποψή σου για τις ελεύθερες σχέσεις; Μπορούν πραγματικά να λειτουργήσουν;
◦ Α.Όχι! Δεν πρόκειται περί σχέσεων.
◦ Β.Μόνο εάν και οι δύο είναι σύμφωνοι για μια τέτοιου είδους κατάσταση και το έχουν σκεφτεί καλά.
◦ Γ.Ναι, αφού φέρνουν ευτυχία και δεν καταπιέζουν κανέναν.

•Με ποια ηρωίδα από τις αγαπημένες σου σειρές πιστεύεις πως έχεις περισσότερα κοινά σαν χαρακτήρας;

◦ Α.Με τη ρομαντική και ανασφαλή Ίζι Στίβενς του «Grey's anatomy».
◦ Β.Με τη δυναμική Μπλερ Γουόλντροφ του «Gossip girl» που ξέρει ακριβώς τι θέλει.
◦ Γ.Με την ατίθαση και σέξι Γκαμπριέλ Σολίς του «Desperate housewives».

•Η κολλητή σου απατά το σύντροφό της. Αλλάζει η συμπεριφορά σου απέναντί της ή συνεχίζεις να έχεις την ίδια άποψη για τη φίλη σου;

◦ Α.Βάζεις «πάγο» στη σχέση σας γιατί θεωρείς ότι όποιος δεν είναι πιστός στο σύντροφό του θα προδώσει και το φίλο του.
◦ Β.Σίγουρα απογοητεύεσαι, αλλά δεν αποφασίζεις εν ψυχρώ πώς θα το χειριστείς. Εξαρτάται από το τι την ώθησε σε αυτή την πράξη.
◦ Γ. Διατηρείς την ίδια ακριβώς σχέση. Άλλωστε είναι δικαίωμά της να κάνει ό,τι θέλει και προφανώς θα είχε τους λόγους της.

•7. Αν ήξερες ότι το έτερόν σου ήμισυ δεν θα το μάθαινε ποτέ, θα κοιμόσουν με τον αγαπημένο σου σταρ; Μπραντ, Χιου, Τζορτζ ή οποιοδήποτε άλλον... η επιλογή είναι δική σου!

◦ Α.Όχι βέβαια, δεν υπάρχει κανένας άλλος στο μυαλό σου εκτός από τον αγαπημένο σου.
◦ Β.Ακόμη και αν δεν το μάθει, το θεωρείς απάτη. Οπότε θα συγκρατηθείς και δεν θα υποκύψεις στον τεράστιο πειρασμό...
◦ Γ. Τώρααααααα!!! Δεν τίθεται καν προβληματισμός! Και αυτός θα κοιμόταν με τη Mέγκαν Φοξ.

•Πιστεύεις στη φιλία μεταξύ δυο πρώην εραστών;

◦ Α.Για κανένα λόγο. Όταν ραγίσει το γυαλί, δεν χωρούν φιλίες, άσε που είσαι σε επικίνδυνο έδαφος για πισωγυρίσματα.
◦ Β. Όχι ιδιαίτερα. Υπό πολλές προϋποθέσεις, ανάλογα με τη σοβαρότητα της σχέσης, τον τρόπο του χωρισμού και το χαρακτήρα των ατόμων. Και φυσικά πρέπει να γνωρίζουν και οι δύο πλευρές ακριβώς τι θέλουν.
◦ Γ.Ναι, μπορεί να υπάρξει μια υγιής φιλία ανάμεσα σε δύο πρώην, δεν καταλαβαίνεις γιατί επικρατεί καχυποψία για το θέμα.

•Γνώρισες τον άντρα της ζωής σου, αλλά υπάρχει μια ενοχλητική λεπτομέρεια... είναι παντρεμένος! Πώς το χειρίζεσαι;

◦ Α.Δεν κάνεις καμία κίνηση προσέγγισης και ξεκόβεις εντελώς, αφού το θεωρείς ανήθικο να σκέφτεσαι ερωτικά έναν παντρεμένο.
◦ Β. Θα συνέχιζες να διατηρείς επαφή, αλλά αυστηρά σε φιλικό επίπεδο μόνο. Αν έβλεπες ότι δεν αισθανόσουν καλά με αυτό, ίσως να σταματούσες την επικοινωνία.
◦ Γ.Θα τον πολιορκούσες. Αυτός είναι παντρεμένος, όχι εσύ, επομένως η επιλογή είναι δική του...

•Το να φλερτάρεις διακριτικά και χωρίς να προσδοκείς κάτι παραπάνω από κάποιον άντρα, απλώς και μόνο για να αισθανθείς ευχαρίστηση, το θεωρείς απιστία;

◦ Α.Βέβαια, ακόμη και το αθώο φλερτ είναι απιστία.
◦ Β.Αν είναι σε ένα φυσιολογικό επίπεδο με αστειάκια και χαριτωμένα υπονοούμενα που δεν ξεφεύγουν, σίγουρα δεν πρόκειται περί απιστίας. Αλλιώς, ας κλειστείς σε μοναστήρι και να μην μιλάς σε άνθρωπο!
◦ Γ.Καθόλου! Το φλερτ είναι η χαρά της ζωής και ευκαιρία να γνωρίζεις καλύτερα νέο κόσμο...

•Πιστεύεις ότι η μονογαμία είναι αφύσικη;

◦ Α.Όχι, είναι ο ανθρώπινος προορισμός.
◦ Β.Όπως τα περισσότερα πράγματα στη ζωή, είναι επιλογή.
◦ Γ.Ναι, είναι ένας καταπιεστικός κοινωνικός θεσμός.

•Είσαι σε μια συνάντηση παλιών συμμαθητών χωρίς τον καλό σου, έχεις πιει και κάτι παραπάνω, όταν ξαφνικά ο μεγάλος σου έρωτας από το σχολείο σε πλησιάζει και σε φλερτάρει με έντονα υπονοούμενα! Θα ενδώσεις;

◦ Α.Αποκλείεται! Ούτε καν του μιλάς, απλώς σηκώνεσαι και φεύγεις.
◦ Β.Εντάξει, ίσως να φλέρταρες λιγάκι! Είναι και νεανικό απωθημένο! Αλλά σίγουρα δεν θα απατούσες τον αγαπημένο σου.
◦ Γ.Μάλλον ναι... Θα θυμηθούμε τα παλιά! Άσε που δεν θα το μάθει κανείς.

•Πώς αισθάνεσαι με την ιδέα της ισόβιας δέσμευσης, ότι θα πρέπει δηλαδή να περάσεις το υπόλοιπο της ζωής σου με ένα μόνο σύντροφο;

◦ Α.Αυτό είναι το μόνο που ψάχνω! Άρα ευτυχισμένη.
◦ Β.Εάν αυτό το άτομο είναι το σωστό για μένα, νιώθω σαν να συμπληρώθηκε το παζλ με το κομμάτι που έλειπε...
◦ Γ.Για πάντα με τον ίδιο άνθρωπο; Αυτή η ιδέα με πνίγει.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Τα αποτελέσματά σας είναι:

Περισσότερα Α: Πιο πιστή πεθαίνεις

Απορούμε γιατί μπήκες στη διαδικασία να κάνεις ένα τεστ για την απιστία, όταν αυτή η κατάσταση είναι πολύ μακριά από τη νοοτροπία σου. Είσαι ένας πραγματικός βράχος ηθικής και ο καλός σου μπορεί να αισθάνεται 100% σίγουρος για εσένα. Εξάλλου κοιμάσαι και ξυπνάς με το όνομα και τη σκέψη του και νιώθεις ότι η ζωή δεν προσφέρει και ιδιαίτερες χαρές εκτός από τον αγαπημένο σου! Περίπου σαν την Κέιτι Χολμς που είναι τόσο κολλημένη με τον Τομ Κρουζ, ώστε δείχνει σαν να μην τη νοιάζει οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτόν... ούτε καν η καριέρα της! Προσοχή μόνο, γιατί η ύπαρξη ενός συντρόφου και η πίστη σε αυτόν δεν πρέπει να γίνεται αυτοσκοπός! Το ζητούμενο είναι πάντα η επιτυχημένη-ευτυχισμένη σχέση και όχι απλώς η μονογαμική σχέση χωρίς τίποτε περισσότερο. Αφενός η εμμονή μαζί του θα σε κάνει αρκετά ζηλιάρα, σε σημείο να βλέπεις παντού επίδοξους θηλυκούς εχθρούς που περιμένουν στη γωνία για να επιτεθούν στο αγόρι σου. Αφετέρου γίνεσαι αντικοινωνική και σνομπ όταν σε πλησιάζει έναν άνθρωπος σε φιλικό επίπεδο και εσύ με το ζόρι του μιλάς, ακριβώς γιατί θέλεις να είσαι απολύτως εντάξει απέναντι στον αγαπημένο σου. Χαλάρωσε λίγο! Δεν πρόκειται να τον απατήσεις αν μιλήσεις λίγο με το νέο συνάδελφο, ούτε αν βγαίνεις με τις φίλες σου γυναικοπαρέα για ποτό.

Περισσότερα Β: Συνεπής και ισορροπημένη

Αρκετά ισορροπημένη στις απόψεις σου περί απιστίας, δεν είσαι το άτομο που θα απατούσε το σύντροφό του μόνο για μια εμπειρία. Μόνο εάν η σχέση σου είχε σταματήσει να σε καλύπτει συναισθηματικά, θα σκεφτόσουν το ενδεχόμενο απιστίας, αλλά και πάλι μάλλον θα χώριζες για να γλιτώσεις την παρανομία. Είσαι αφοσιωμένη στον καλό σου χωρίς να τον πνίγεις ή σαν να μην έχεις άλλη ζωή, ενώ φροντίζεις να έχεις επαφή με άλλους ανθρώπους χωρίς όμως να αφήνεις τη σχέση σου να επηρεαστεί από αυτούς. Όταν αγαπάς, είσαι εκεί. Τέλος! Όσοι πειρασμοί και να εμφανιστούν, εσύ διατηρείς την ακεραιότητά σου και φυσικά θεωρείς ιδιαίτερα σημαντική την εμπιστοσύνη και την αμοιβαία κατανόηση. Θυμήσου την Ντρου Μπάριμορ στην ταινία «Going the distance», όπου παρά την απόσταση και τις δυσκολίες της παρέμενε πιστή στον Τζάστιν Λονγκ με τον οποίο ήταν ερωτευμένη. Ο τρόπος με τον οποίο συμπεριφέρεσαι στο αγόρι σου και διαχειρίζεσαι τη σχέση σου θα μπορούσε να αποτελέσει εγχειρίδιο υγιούς συμπεριφοράς. Αν το αμόρε σου όντως το αξίζει, τότε είναι σίγουρο πως θα είναι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου!

Περισσότερα Γ: Έχεις την απιστία στο αίμα σου

Η πίστη και η μονογαμική σχέση μάλλον δεν περιλαμβάνονται στο λεξιλόγιό σου! Δεν έχεις ξεκάθαρη εικόνα για το τι σημαίνει η έννοια σχέση και μάλλον τα έχεις μπερδέψει τα πράγματα... Άφησε καλύτερα τις σχέσεις και κάνε τη ζωούλα σου όσο ελεύθερη και απαλλαγμένη από υποχρεώσεις την έχεις φανταστεί. Δεν σου φταίει ο άλλος με τον οποίο ξεκινάς κάτι και μετά από λίγο τον απατάς, γιατί στη θέα του πρώτου πειρασμού δεν μπορούσες να συγκρατηθείς. Είναι αλήθεια πως η πολλή ελευθερία και ανεξαρτησία ανάμεσα σε ένα ζευγάρι βλάπτει. Όλα χρειάζονται σε σωστές δόσεις. Επομένως, αν δεν προτίθεσαι να δοθείς ολοκληρωτικά σε έναν άνθρωπο και θέλεις να παίζεις και να γνωρίζεις/φλερτάρεις συνεχώς με νέους ανθρώπους, όπως η Κάμερον Ντίαζ στο «In her shoes», τότε μην κάνεις σχέση. Πάγωσέ το μέχρι τη στιγμή που θα είσαι έτοιμη και θα έχεις ανάγκη από άλλου είδους δεσμό. Καλύτερα single συνειδητοποιημένη παρά σε μια σχέση που το ένα μάτι σου το έχεις καρφωμένο στο «γλυκό πιοτό της αμαρτίας»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive