Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

Έφοδος τη νύχτα, σε θαλαμηγό μεγαλοεφοπλιστή - πετρελαιά


Όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες έκαναν έλεγχο νύχτα σε μια από τις δύο θαλαμηγούς ενός από τα μεγαλύτερα ονόματα των πετρελαίων και του εφοπλισμού στην Ελλάδα. Η έφοδος των αρμοδίων ελεγκτικών αρχών έγινε τη νύχτα της περασμένης Τετάρτης στην μαρίνα του Αλίμου στο ιδιωτικό σκάφος του μεγαλοεπιχειρηματία που φέρει το μικρό όνομα στενού συγγενούς του. Η έρευνα....
κράτησε πολύ ώρα και οι αρμόδιοι υπάλληλοι έκαναν εξονυχιστικό έλεγχο σε όλα τα διαμερίσματα του υπερπολυτελούς σκάφους και έσπασαν το χρηματοκιβώτιο που υπήρχε σε αυτό. Υπήρχαν πληροφορίες, όπως έγινε γνωστό από έγκυρες πηγές ότι μέσα στο σκάφος ο μεγαλοεπιχειρηματίας, που έχει μεγάλη αγάπη στο ποδόσφαιρο, έκρυβε χρυσό, πολύτιμους λίθους και μεγάλη ποσότητα μετρητών. Οι πληροφορίες είχαν περάσει από την ειδική επιτροπή και είχαν αξιολογηθεί ως αξιόπιστες και επαρκείς για να πραγματοποιηθεί ο έλεγχος. Ο μεγαλοεπιχειρηματίας - εφοπλιστής - πετρελαιάς βρισκόταν με το άλλο μεγαλύτερο σκάφος του στο Αιγαίο, κοντά στην Σχοινούσα. Ειδοποίησε έναν πασίγνωστο δικηγόρο των Αθηνών να κατέβει στην μαρίνα του Αλίμου και ταυτόχρονα τον ρώτησε αν μπορεί να πάρει νομικά μέτρα. Κάτι τέτοιο, του απάντησε ο νομικός, δεν ήταν δυνατόν να γίνει αφού οι υπηρεσίες κινούνται βάση καταγγελιών που εκτιμώνται από επιτροπή αξιολόγησης. Από την έρευνα μέσα στην θαλαμηγό του μεγαλοεπιχειρηματία βρέθηκε στο χρηματοκιβώτιο ένα παλαιό χαρτονόμισμα του ενός γαλλικού φράγκου και κάποια γαλλικά κέρματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive