Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

ΣΟΦΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ. ΕΤΟΙΜΗ Η ΝΕΑ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΗ ΛΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Η νέα σύγχρονη λαϊκή αγορά της Σόφιας - σαν την δική μας Βαρβάκειο της Αθήνας- είναι σχεδόν έτοιμη κι αυτές τις μέρες θα ξεκινήσει η λειτουργία της. Είναι στο Κέντρο της πόλης σε συνέχεια της ήδη υπάρχουσας κι απο ότι είδαμε είναι πραγματικό στολίδι.

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ
Δείτε τις φωτο απο τις εργασίες και πάμε και μια βόλτα στην αγορά που λειτουργεί, να δούμε τις τιμές αγροτικών προϊόντων να τς συγκρίνουμε με αυτές της Αθήνας, αφού πρώτα πάρουμε τα ηρεμιστικά μας και υποσχεθούμε πως δεν θα βρίσουμε ότι κι αν δούμε. 


Η ΠΙΣΩ ΕΙΣΟΔΟΣ
Πάμε λοιπόν. Να δούμε τις τιμές.....

 ΟΙ ΤΙΜΕΣ (ΟΠΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ) ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΟ 1 ΛΕΒΑ = 2 ΕΥΡΩ. ΟΙ ΤΟΜΑΤΕΣ Π.Χ. ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ 0,50 ΤΟΥ ΛΕΒΑ = 0,25 ΤΟΥ ΕΥΡΩ.







2 σχόλια:

  1. πολύ ωραια αγορα. αλλα και το μηνιατικο στην Βουλγαρια είναι 150 εως 200 ευρω, να τα λεμε όλα ετσι!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί κρύψαμε κάτι; Όπως τα λές είναι, μόνο τα 200 Λέβα ή 400 Εωρώ σε αντιστοιχία αγοράς τροφίμων , με την Ελλάδα, είναι 1000+ Ευρώ, χώρια τις κρατικές παροχές, σε δρόμους, ασφάλειες, δαπάνες Ι.Χ. , και γενικά όλων των ειδών επιβίωσης και διαβίωσης πολύ υπέρτερες της Ελλάδας. Κακώς να διδασκόμεθα απο τους Βούλγαρους αλλά όταν πρίν 40 χρόνια είμαστε ΕΜΕΙΣ 20 χρόνια μπροστά και τώρα είναι αυτοί 10 χρόνια μπροστά, ε, κάτι μας λέει -πολιτικά- αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive