Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ..Απαγορευεται η αναρτηση της Ελληνικης Σημαιας δια νομου! Ποινικές κυρώσεις για τους παραβάτες

Με σχετικό νόμο απαγορεύεται η ανάρτηση της Ελληνικής Σημαίας στις οικίες μας. Πιο συγκεκριμένα με τον νόμο....
851/1978 Αρ.2 παρ. 2α η Εθνική Σημαία δύναται να επαίρεται:
Κατά την... διάρκεια Εθνικού ή Δημοσίου Πένθους υπό ιδιωτών εις οικείας, καταστήματα, γραφεία, επιχειρήσεις και λοιπούς χώρους ασκήσεως επαγγέλματος, κατόπιν αποφάσεως του Υπουργού των Εσωτερικών.
Στην παράγραφο ένα του ιδίου άρθρου αναφέρει ....
"ότι βάση νόμου η Σημαία παραμένει καθ' εκάστην ογδόης πρωινής μέχρι της δύσεως του ηλίου σε κυβερνητικά κτήρια, δημόσιες υπηρεσίες, εκπαιδευτήρια και μονάδες στρατού."
Το άρθρο 3 τέλος αναφέρει για το «υποχρεωτικό της ανάρτησης της Ελληνικής Σημαίας σε δημόσια ή μη κτήρια κατά τας δημόσιας εορτάς και κατά τας επισήμους τελετάς.»
Βέβαια υπάρχουν και οι ποινικές κυρώσεις για τους παραβάτες οι οποίες είναι, κράτηση μέχρι δύο μηνών, ή προστίμου ή και τα δύο προηγούμενα.

1 σχόλιο:

  1. Ποιος το περίμενε, ποιος το φανταζόταν! Η Ελάδα, η χώρα που γέννησε τη δημοκρατία, να είναι η πρώτη χώρα στον κόσμο που εφαρμόζει τους νόμους της παγκόσμιας κυβέρνησης- του παγκόσμιου φασισμού δηλαδή. Από εδώ και στο εξής οι Έλληνες ιστορικοί πρέπει να σταματήσουν να αναφέρουν το όνομα του Εφιάλτη ως κακό παράδειγμα και να χρησιμοποιούν τα ονόματα Βενιζέλος, Σαμαράς, Τσίπρας και όλων των άλλων καθαρμάτων της "Ελληνικής" Βουλής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive