Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Άλλα κόλπα (στο ρινγκ) είκοσι χρόνια πριν (Φωτο & video)! Απο το ιστορικό αρχείο Αργ.Σιδέρη


Στον πυρετό της θερινής ραστώνης βρίσκονται οι περισσότεροι άνθρωποι των σπορ, οι παθιασμένοι πυγμάχοι όμως έχουν… άλλο θέμα: «Ιωαννίδης ή Κβινιασβίλι κέρδισε την Κυριακή»; «Πόσοι πυγμάχοι δικαιούνται να φέρουν τον τίτλο του “επαγγελματία μποξέρ”»; «Ποιοι διοργανωτές αντιπροσωπεύουν αξιόπιστες ομοσπονδίες»; «Όλοι τελικά είναι παγκόσμιοι πρωταθλητές στην Ελλάδα»; Αυτά τα ερωτήματα οξύνουν τα πνεύματα στα κοινωνικά δίκτυα, δίχως να προκύπτει απάντηση. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ>>

Προσπερνώντας τα παραπάνω «πέσαμε πάνω» σ’ ένα βίντεο που ανέσυρε χθες από το… χρονοντούλαπο της ιστορίας ο Αργύρης Σιδέρης, του : "SKEFTOMASTE ELLHNIKA.GR" το alter ego του αείμνηστου υπουργού, Ευάγγελου Γιαννόπουλου, για τριάντα χρόνια.
Ο κ. Σιδέρης ήταν… αυτόπτης μάρτυς και .. φωτογράφος της «ιδρυτικής πράξης» του “Women boxing in Greece”, στα μέσα της δεκαετίας του ’90, από τον ατρόμητο Γιάννη Αϊδινιώτη, προπονητή του πυγμαχικού ΠΑΟ σήμερα. Δείγμα απο το ιστορικό αρχείου:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive