Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

"Πόλεμος" σε φιλικό της Μακάμπι Χάιφα. Έγινε της ... Γάζας. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ



Πολεμικές εικόνες, βγαλμένες από την Λωρίδα της Γάζας, είχαμε στην Αυστρία και στο φιλικό τη Μακάμπι Χάιφα με την Λιλ, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δυο ομάδων. Νεαροί με σημαίες της Παλαιστίνης έκαναν... ντου στον αγωνιστικό χώρο και από... θαύμα δεν είχαμε σοβαρότερα γεγονότα, ακόμα και νεκρούς. Όπως αναφέρουν τα ισραηλινά Μέσα, οι εισβολείς ήταν τουρκικής καταγωγής… Έντονη είναι η ανησυχία και στους ανθρώπους της UEFA ...
 Όλα αυτά συνέβησαν μετά το σφυροκόπημα στη λωρίδα της Γάζας και τις επιθέσεις των Ισραηλινών, με αποτέλεσμα εκατοντάδες άνθρωποι να έχουν χάσει την ζωή τους, ανάμεσά τους και πολλοί αθώοι, άμαχοι και παιδιά...  Αυτά τα τραγικά γεγονότα έχουν πλέον επιπτώσεις και στο ποδόσφαιρο. 
Η Μακάμπι Χάιφα έδωσε, λοιπόν, την Τετάρτη το απόγευμα φιλικό στην Αυστρία με την Λιλ, αλλά το παιχνίδι δεν τελείωσε. Στο 84′ με τους Γάλλους να προηγούνται με 2-0, εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο νεαροί με σημαίες της Παλαιστίνης κι έπαιξαν ξύλο με τους Ισραηλινούς! Για περίπου δύο λεπτά, το γήπεδο θύμισε... αρένα! Δεν φαίνεται εάν οι νεαροί ήθελαν να κάνουν επίθεση στους Ισραηλινούς ή εάν απλά είχαν σκοπό να περάσουν μέσα από το γήπεδο...  
Όπως και να 'χει, μιλάμε για ένα πολύ ανησυχητικό γεγονός. Είναι χαρακτηριστικό πως ο προπονητής της Μακάμπι Χάιφα, Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς, που κατάγεται από την Σερβία, γρονθοκόπησε έναν νεαρό, ο οποίος κυνηγούσε παίκτη του!   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive