Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Μεγάλη φωτιά στη Βαράσοβα Αιτωλοακαρνανίας κινδύνεψαν σπίτια

Κινδύνεψαν σπίτια από φωτιά στη Βαράσοβα
Υπό έλεγχο βρίσκονται αυτή τη στιγμή οι δύο εστίες φωτιάς που ξέσπασαν σήμερα στη Βαράσοβα Αιτωλοακαρνανίας. Από τη φωτιά απειλήθηκαν σπίτια στην περιοχή. Μια απότομη αλλαγή της κατεύθυνσης του ανέμου ήταν η αιτία που η φωτιά έφτασε κοντά σε σπίτια στη Βαράσοβα. Δύο αεροπλάνα Κρούμαν κατάφεραν να πραγματοποιήσουν  μόνο δυο ρίξεις, εξαιτίας των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στο Αγρίνιο και δεν επέτρεπαν την απογείωση τους. Στη «μάχη με τις φλόγες»....
επιχείρησαν οχήματα της πυροσβεστικής από το Μεσολόγγι, το Αγρίνιο, την Πάτρα, τη Ναύπακτο και την Αμφιλοχία, ενώ και η 6η ΕΜΑΚ συνέδραμε στο έργο της κατάσβεσης.
Στην επιχείρηση ελικόπτερο Ερικσον το οποίο δεν μπορούσε να ανεφοδιαστεί με νερό απο την θάλασσα λόγω καιρικών συνθηκών και έπαιρνε νερό απο το ποτάμι του Ευήνου.
Η τροχαία Μεσολογγίου διέκοψε τη διέλευση των οχημάτων από και προς το Κρυονέρι και οι οδηγοί χρησιμοποιούσαν το δρόμο από τον Γαλατά προς το Κρυονέρι μιας και η φωτιά βρισκόταν κοντά στο δρόμο και υπήρχε κίνδυνος για τους διερχόμενους.
Δεύτερη εστία φωτιάς εκδηλώθηκε στον κάμπο του Γαλατά, τη στιγμή που η πρώτη εστία ήταν σε εξέλιξη.
Οι δυνάμεις της πυροσβεστικής βρίσκονται στις δυο εστίες οι οποίες έχουν τεθεί υπό μερικό έλεγχο.
ΠΗΓΗ: onairnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive