Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

ΑΥΤΟΣ είναι ο καρδιοχειρουργός του Ευαγγελισμού που ζητούσε «φακελάκι». Τελικά ο ασθενής πέθανε & ο γιατρός αφέθηκε ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ. ΠΟΙΟΣ είναι; ΔΕΙΤΕ..

Ποιος είναι ο καρδιοχειρουργός του Ευαγγελισμού που ζητούσε «φακελάκι»

Ο εν λόγω γιατρός είναι μπλεγμένος και σε άλλες περιπτώσεις χρηματισμού όπως σιγά - σιγά αποκαλύπτουν άνθρωποι - ασθενείς που είχαν ... επαφή μαζί του. Πως λέγεται; Οπως αποκαλύπτει ο βουλευτής...
της ΝΔ Κώστας Μαρκόπουλος πρόκειται για τον καρδιοχειρουργό Αντώνη Τσούκα. Ο κ. Μαρκόπουλος είχε καταγγείλει στο παρελθόν τη δράση του εν λόγω γιατρού στη διεύθυνση του νοσοκομείο. Συγκεκριμένα δύο μήνες νωρίτερα ασθενής από την Εύβοια που έπρεπε να εγχειριστεί άμεσα, κατήγγειλε πως ο Αντώνης Τσούκας του είχε ζητήσει 2.000 ευρώ φακελάκι. Τα χρήματα ο ασθενής τα είχε δώσει χωρίς να έχουν προσημειωθεί από την αστυνομία με αποτέλεσμα ο χρηματισμός να μην μπορεί να αποδειχθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive