Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

Έκαναν άγριο σεξ στην πλατεία και τώρα τους ψάχνει η αστυνομία. Βίντεο

Έκαναν έρωτα στην πλατεία και τώρα τους ψάχνει η αστυνομία. Βίντεο
Ένα ασυγκράτητο ζευγάρι έκανε σεξ στην κεντρική πλατεία της ρωσικής πόλης Σαμάρα μπροστά στα ανύποπτα βλέμματα δεκάδων περαστικών! Οι αρχές έδωσαν το video στη δημοσιότητα για να βρουν τους... δράστες!Το συντριβάνι στην κεντρική πλατεία της πόλης Σαμάρα φιλοξένησε ένα ζευγάρι που ένιωσε την ζέστη να το κυριεύει και θέλησε να βγει από τα ρούχα του. Όπως καταλαβαίνετε, δεν βγήκε μόνο από τα ρούχα του αλλά προχώρησε και στην ερωτική πράξη....
Ρώσος βουλευτής που εκλέγεται στην πόλη ζήτησε να καταδικαστεί το ζευγάρι σε ισόβια δεσμά, έχοντας εξοργιστεί από την πράξη τους. Οι ασυγκράτητοι εραστές αναζητούνται από την αστυνομία, η οποία και δημοσίευσε το βίντεο μήπως κάποιος παρατηρητικός αναγνώστης αναγνωρίσει κάποια χαρακτηριστική πλευρά των καταζητούμενων. Δείτε το video!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive