Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Ποια είναι η 25χρονη "αμαζόνα" της ΕΛ.ΑΣ. που έγινε "σκιά" του Μαζιώτη μέχρι τη σύλληψή του

Ποια είναι η 25χρονη "αμαζόνα" που έγινε "σκιά" του Μαζιώτη

Τον παρακολούθησε "διακριτικά" από την Ομόνοια μέχρι το Μοναστηράκι.
Μια γυναίκα που ανήκει στο δυναμικό της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας, με υψηλό αίσθημα ευθύνης, ήταν εκείνη που οδήγησε τις αρχές στη σύλληψη του. Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα, η οποία βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, στο κέντρο της Αθήνας, κατάφερε να διακρίνει μέσα στον κόσμο τον Νίκο Μαζιώτη, παρά την περούκα που φορούσε....

και ενημέρωσε για την παρουσία του στην περιοχή. Τον είδε στη στάση του ηλεκτρικού στην Ομόνοια, όταν εκείνος έμπαινε σε συρμό με κατεύθυνση τον Πειραιά. Αμέσως τον ακολούθησε και αποβιβάστηκε μαζί του στο σταθμό του Μοναστηρακίου, τον είδε να μπαίνει στο κατάστημα με τα είδη ταξιδίου. Η γυναίκα, αστυνομικός, βρέθηκε τυχαία μπροστά στον τρομοκράτη, ωστόσο έδρασε αστραπιαία με αποτέλεσμα τη σύλληψη του Νίκου Μαζιώτη μετά την αιματηρή συμπλοκή στο Μοναστηράκι.
Στο «κορίτσι» της Αντιτρομοκρατικής υποκλίθηκε και ο υπουργός Δημόσιας τάξης Βασίλης Κικίλιας. Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή επιβεβαίωσε το σημαντικό ρόλο της γυναίκας αστυνομικού στον εντοπισμό και τη σύλληψη τελικά του Μαζιώτη.
Πρόκειται όπως είπε για γυναίκα αστυνομικό που υπηρετεί στην Αντιτρομοκρατική. Μάλιστα ο υπουργός αποκάλυψε ότι ο πρωθυπουργός θέλησε να την ευχαριστήσει προσωπικά. «Ένα μεγάλο ευχαριστώ του πρωθυπουργού στο κορίτσι της Αντιτρομοκρατικής», είπε ο κ. Κικίλιας.

1 σχόλιο:

  1. Παιδιά της ΔΙΑΣ, προσέχετε πάνε να σας κλέψουν τα λεφτά της επικήρυξης τα λαμόγια της Ελληνικής Δικτατορίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive