Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Αλβανός βίασε και παράτησε αιμόφυρτη στο δρόμο 32χρονη. Αγανακτισμένη η τοπική κοινωνία Ηγουμενίτσας

Αλβανός βίασε και παράτησε αιμόφυρτη στο δρόμο 32χρονη
Στην σύλληψη ενός 35χρονου υπηκόου Αλβανίας, στο Μαυρούδι Ηγουμενίτσας, προχώρησε χθες, η αστυνομία μετά από ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Θεσπρωτίας, για βιασμό και επικίνδυνη σωματική βλάβη 32χρονης. Συγκεκριμένα ο 35χρονος κατηγορείται για τον βιασμό και τον ξυλοδαρμό 32χρονης σε περιοχή της πόλης των Φιλιατών στις 17 Μαΐου. H 32χρονη εντοπίστηκε από διερχόμενο κάτοικο της περιοχής αιμόφυρτη και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο...
Χατζηκώστα Ιωαννίνων όπου και νοσηλεύεται. Αρχικά για την υπόθεση η Αστυνομία είχε προχωρήσει στη σύλληψη ενός 58χρονου, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα με την κατηγορία του βιασμού και μετά την προανάκριση προέκυψε πως δεν είχε καμία σχέση με την υπόθεση. Ο 35χρονος Αλβανός αναμένεται να οδηγηθεί εντός της ημέρας στον Ανακριτή Θεσπρωτίας για να απολογηθεί για τις βαριές κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive