Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Στα σκαριά η συνεργασία Γκρίλο - Φάρατζ

beppe-grillo-nigel-farage
Γεύμα στις Βρυξέλλες είχαν ο Μπέπε Γκρίλο και ο Νάιτζελ Φάρατζ, την ώρα που εντείνονται οι διεργασίες για τον σχηματισμό των πολιτικών ομάδων στο ΕυρωκοινοβούλιοΟ Γκρίλο μάλιστα ανακοίνωσε ότι επίκειται και νέα συνάντηση τις επόμενες εβδομάδας. Οι πληροφορίες που κυκλοφορούν έντονα είναι ότι κάτι. ψήνεται στο πλαίσιο πολιτικών συνεργασιών. Οι δυο άντρες από την πλευρά τους έκαναν ό,τι. περνούσε από το χέρι τους για να ενισχύσουν τις πληροφορίες που κυκλοφορούν....
 Μετά το γεύμα εμφανίστηκαν και οι δυο ενθουσιώδεις και σε αυτό το πνεύμα ήταν και οι αναρτήσεις που έκαναν στους προσωπικούς τους λογοριασμούς στο twitter. Ο Μπέπε Γκρίλο έγραψε: «Σήμερα συνάντησα τον Νάιτζελ Φάρατζ στις Βρυξέλλες. Θα συναντηθούμε ξανά τις επόμενες εβδομάδες». Πιο εκδηλωτικός ο Νάιτζελ Φάρατζ: «Συνάντησα τον Μπέπε Γκρίλο για γεύμα σήμερα, Τεράστια προσωπικότητα. Πολύ διασκεδαστικό να είσαι μαζί του».
beppe-grillo-nigel-farage-tweet
beppe-grillo-nigel-farage-tweet-2
Και τα δυο tweet συνοδεύονται από την ίδια φωτογραφία, που απεικονίζει τους δυο άντρες σε ιδιαίτερα ευχάριστη στιγμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive