Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009

ΛΑ.Ο.Σ: ΧΩΡΙΣ ΑΓΚΥΛΩΣΕΙΣ & ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΣΕ ΔΟΜΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ. ΠΟΙΟΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗΚΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ

ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ Ο ΛΑ.Ο.Σ
Η επιτροπή δεοντολογίας του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού, διέγραψε απο μέλη του κόμματος για ανάρμοστη συμπεριφορά πρός το κόμμα , τους:
ΜΠΟΥΓΑ Τρύφωνα, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ Γεώργιο, ΠΑΡΑΣΙΔΟΥ Ευδοξία, ΜΠΑΡΑΜΠΟΥΤΗ Νικόλαο και ΑΝΤΩΝΑΚΑΚΗ Σωκράτη.
Στην Εκτελεστική Γραμματεία την κενή θέση καταλαμβάνει το πρώτο αναπληρωματικό μέλος κ.Γιάννης ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, πρόεδρος της νεολαίας (ΝΕ.Ο.Σ.) του ΛΑ.Ο.Σ.
Νέα μέλη της Κεντρικής επιτροπής του Κινήματος, αναδεικνύονται οι:ΖΙΟΥΤΑΣ Δρόσος (Κιλκίς) ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Ιωάννης (Σέρρες) και ΠΑΛΑΔΗΣ Ευριπίδης (ΙΩΑΝΝΙΝΑ).
Κατά την ίδια συνεδρίαση της επιτροπής δεοντολογίας εγκρίθηκαν και οι 312 εγγραφές που έγιναν μετά απο τις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου 2009.

αναρτήθηκε απο Σιδερη Αργυρη Σαββατο 31/10/09

17 σχόλια:

  1. ποιοι διαγραφηκαν μας το ειπες, το γιατι οχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδω και 20 μέρες γνωρίζω οτι κάποιοι από αυτούς έχουν ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ. Από πότε η παραίτηση μετατρέπεται σε διαγραφή; Το σίγουρο ειναι οτι έρχονται και άλλες παραιτήσεις...συγγνώμη διαγραφες και ιδιαίτερα από την Θεσσαλία. Έτσι εξηγείται ο λόγος που οι νέες Ν.Ε. θα έχουν ως 7 άτομα, αν και ενδιαφέρον δεν υπάρχει φανταστείτε με τι άτομα θα στελεχωθεί...Πάντως κρατώ αυτό που ειπε ο πρόεδρος οτι θα μετέχουν στις Ν.Ε. άτομα 35-45. Έτσι που τα κάνατε με Ν.Δες βλέπω να στελεχώνονται τελευταία στιγμή όπως συνέβη και με τα ψηφοδέλτια.

    Αριστείδης Μέγας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε Μέγα, μάλλον δεν τα γνωρίζεις καλά τα πράγματα. Ο μόνος που είχε "παραιτηθεί" είναι ο φίλος Τ.Μπουγάς. Αυτό δεν σημαίνει ότι απο την επομένη των εκλογών δεν είχε κινηθεί και η δεοντολογική διαδικασία αφού είχε προβεί σε αντικομματικές κινήσεις. Τώρα συνεδρίασε η διακομματική τώρα διεγράφησαν. Οι λόγοι καθαρά προσωπικής πικρίας γιατί δεν εξελέγησαν και ο καθένας το αιτιολογεί κατά το δοκούν. Δεν υπάρχει ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ λόγος, αλλά προσωπικός. Αν είχαν εκλεγεί, ασφαλώς αυτοί οι λόγοι που επικαλούνται τώρα ΔΕΝ θα υπήρχαν . Σωστό αυτό; Ας το κρίνουν οι φίλοι.
    Η πρόταση μείωσης των μελών των Ν.Ε.αφορά καθαρά λειτουργικούς λόγους και το κυρίαρχο βάρος της ΝΕΑΣ Οργανωτικής δομής θα δοθεί στίς Δημοτικές επιτροπές και στίς Επαγγελματικές κατά χώρο και περιοχή επιτροπές, που θα συνεργάζονται με τις Ν.Ε. των Νομών, οι οποίες θα συνεργάζονται με τους επόπτες περιφέρειας και αυτοί με τα Κεντρικά .
    Πάμε παρακάτω.
    Μην έχεις καμία αμφιβολία, ότι το κίνημα πάει πάρα πολύ καλά μετεκλογικά και θα πάει ΠΟΛΥ καλύτερα, αν σκεφθείς ότι σε 15 μέρες έχουν εγγραφεί τουλάχιστον 600 ΝΕΑ μέλη και συνεχώς , πανελλαδικά, γίνονται ΝΕΕΣ εγγραφές.
    Οι πολίτες φίλε Αριστείδη αρχίζουν να ξυπνάνε γιατί τώρα πια πειβεβαιώνονται όσα έλεγε ο Γ.Καρατζαφέρης και βλέπουν την πραγματικότητα , χωρίς μεμψοιμιρίες και ιδιοτελείς στόχους. Καθήκον ΟΛΩΝ μας, είναι ΠΕΡΑ απο τα φυσιολογικά προσωπικά μας συμφέροντα, να βλέπουμε ΚΑΙ το κοινό συμφέρον, που δεν είναι και καλά απαραίτητο να συμβαδίζει με μας. Αντε να γίνουμε ΟΛΟΙ Βουλευτές και αν δεν γίνουμε , πάει η Ελλάδα , καταστράφηκε; Μην τρελλαθούμε ΕΝΤΕΛΩΣ.
    ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ELΠΙΖΩ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΟΜΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΧΤΕΙ Η ΔΡΑΣΤΗΡΙΑ ΚΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ Ν.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ...ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΛΑΣΠΩΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΤΩ ΣΕ ΣΑΣ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΘΕΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΘΑ ΠΕΡΙΧΤΕΙ Η ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ???
    ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΜΕΣΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΙΟΛΑΣ...

    ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΜΕΓΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Aυτή τη στιγμή τελούν όλοι υπο τις ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ.
    Δεν μας κυνηγάει κανένας για να γίνουν βιαστικές κινήσεις. ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ μεταξύ μας και ελπίζω να μη γίνουν τα λάθη του παρελθόντως.
    τουλάχιστον σε οτι με αφορά δεν βάζω ταμπέλες, εθνικιστής, δεξιός, αριστερός, μεσαίος, αυτά λειτουργούν διαχωριστικά, γι αυτό ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Η ΕΛΛΑΣ. Μετά απο 2 εκλογικές αναμετρήσεις φάνηκαν ΚΑΙ οι άξιοι ΚΑΙ οι ανάξιοι. ΟΛΟΙ ΚΡΙΝΟΝΤΑι και έτσι θα παρθούν οι όποιες αποφάσεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επίσης καλό μηνα και εύχομαι οι Άγιοι Κοσμάς και Δαμιανός να θεραπεύσουν τις πληγές στο εσωτερικό του κόμματος. Κάνουν τα στραβά μάτια όσοι δεν διαπιστώνουν το χαμηλό επίπεδο των συνεργατών του Προέδρου και δεν μιλώ μόνο ως συνεργάτες αλλά και ως ανθρώπους.Και όταν περνάμε στις Ν.Ε. εκεί χάνεται η μπάλα.Αν θυμαμαι καλα στο πρώτο κείμενο λέει οτι η επιτροπή ενέκρινε γύρω στις 310 εγγραφές πως αυτές γίναν 600?Επίσης πότε πάλι εγκρίθηκαν εγγραφές μελών?Το μεγάλο πρόβλημα δεν έχει φανερωθεί ακόμα όταν ως υπεύθυνος του οργανωτικού ξεκινήσετε τις κινήσεις σας τότε θα το διαπιστώσετε.Ακόμη να ρωτήσω επιτρέπεται ο πρ. Ν.Ε. ενός νομού να βοηθά στην προεκλογική εκστρατεία υποψηφίου άλλου νομού?Ειναι νόμιμο και ηθικό?Χρίζει διαγραφής ή όχι?Συμφωνώ οτι το σχέδιο για τους Ν.Ε. με 15 άτομα ήταν αποτυχημένη σκέψη, μα θαθελα να μάθω ποιανού ιδέα ήταν.

    Αυτά τα ολίγα.

    Μέγας Αριστείδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Επίσης μην μιλάτε οτι φάνηκαν οι ανάξιοι και οι άξιοι διότι έχω περιπτώσεις να σας αναφέρω που για προσωπικές βλέψεις άλλων πήγαν πίσω Ν.Ε. και οι άξιοι αντικαταστάθηκαν.

    Μέγας Αριστείδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μιλάω για τις εγγραφές λεκανοπεδίου. Η έγκρισή τους έγινε την Πέμπτη .
    Σαφώς και η υποβοήθηση οποιουδήποτε υποψηφίου απο προέδρους Ν/Ε δεν είναι Ότι καλύτερο αλλά άνθρωποι είμαστε και ΑΤΙΘΑΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. Είμαστε η πιο ομορφη και δυναμική φυλή , έχουμε και τις ιδιατερότητές μας βέβαια και τα κουσούρια μας, αλλά πάνω απ όλα είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ!! Αυτό κράτα φίλε Μέγα.
    ΟΛΑ τα άλλα θα τα βρούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και οι κουκουλοφλώροι Έλληνες ειναι στην ταυτοτητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. θα μπορούσατε να με πληροφορήσετε για τον Παπαδόπουλο απο τα Γιαννιτσα για τον λόγο της διαγραφής του?

    Αριστείδης Μέγας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φίλε κ Αργύρη. Παλιά ανήκα στη ΝΔ ( όπως και ο Τρύφωνας). Για τους λόγους εκείνους που οι περισσότεροι από εμάς προσχώρησαν στο ΛΑΟΣ, έτσι και εγώ προσπάθησα να βοηθήσω από κοντά να πάει καλύτερα το κόμμα. Μέχρι και ψηφοδέλτια μοίρασα. Δυστυχώς απογοητεύθηκα, τα ίδια και χειρότερα από τη ΝΔ. Ότι μιζέρια και κακομοιριά είχαν τα παλιά κόμματα κουβαλήθηκαν στο ΛΑΟΣ. Τους γνώρισα καλά ( στο περίπτερο της Νομαρχιακής στο Πειραιά Ουίσκια κλπ έπιναν όλο το βράδυ και κανόνιζαν οι πιτσιρικάδες μεταξύ τους ποιόν θα θάψουν από το κόμμα στην Α΄ και ποιόν στη Β΄Πειραιά τα ίδια γινόντουσταν και στο περίπτερο της πλατείας Ελευθερίας - Εκεί άκουσα νεολαίους να κάνουν προπαγάνδα υπέρ του Ανατολάκη). Δυστυχώς απογοητεύθηκα. Αποχωρώ και εγώ όπως ο Τρύφωνας και η κ. Αράπογλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χάλασε το πράγμα από την αθρόα εισροή Νεοδημοκρατών που είχαν σκοπό την δημοσιότητα και την κατάληψη θέσης στο ψηφοδέλτιο. Και ο χειροτερο ειναι οτι δεν τους δοκιμασαμε τους βαλαμε μεσα ανευ όρων, έστω και αν δεν ήταν μέλη του κόμματος ή υπήρχαν αντιδράσεις.

    Αριστείδης Μέγας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. "Σαφώς και η υποβοήθηση οποιουδήποτε υποψηφίου απο προέδρους Ν/Ε δεν είναι Ότι καλύτερο αλλά άνθρωποι είμαστε και ΑΤΙΘΑΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. Είμαστε η πιο ομορφη και δυναμική φυλή , έχουμε και τις ιδιατερότητές μας βέβαια και τα κουσούρια μας, αλλά πάνω απ όλα είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ!!"

    Αχαχαχαχα. Τι άλλο θα πεις για να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα. ΚΚΕ εχετε γίνει ρεεεεεεεε. Αντε και του χρόνου συγκυβέρνηση. Ελα πλάκα κάνω, σιγά μην αποκτήσετε και πρόσβαση στην ταμπακιέρα. Ούτε τα πρόβατα σας στο μαντρί δεν μπορείτε να κρατήσετε

    ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΝΤΟΛΜΑΣ

    ΛΑΟΣ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ, ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ. ΠΟΥ ΤΑ ΚΡΥΒΑΤΕ Τ'ΑΥΓΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εντάξει φίλε 4:36,
    Τι να κάνουμε τώρα , το ΤΕΛΕΙΟ δεν εφευρέθηκε ακόμα και ειδικά σε ΝΕΟ κομματικό σχηματισμό. Ελπίζω να διορθωθούν τα ελλατώματα , οι παραλείψεις , τα λάθη και να σε ξαναέχουμε κοντά μας.
    Όμως αυτό το πήγαινε έλα δεν είναι και η απόλυτα σωστή λογική.
    Κάθεσαι και παλεύεις να διορθωθούν τα κακώς κείμενα.
    Τώρα δεν ξέρεω αν ο κάθε Τρύφωνας, Αράπογλου και οι άλλοι 400 μη εκλεγέντες, θα διαπίστωναν τα ίδια φαινόμενα αν εκλεγόντουσαν.
    Δουλειά λοιπόν και οχι γκρίνιες και μεμψιμοιρίες.
    Ο ΛΑΟΣ μας έστειλε στον αγώνα κι οχι στο κουτσομπολιό.
    ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ φίλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. κ.Μέγα, για το θέμα της διαγραφής του κ. Παπαδόπουλου απο τα Γιαννιτσά ρωτήστε τον κ. Γιάννη Ζαφειρόπουλο , τον Πρόεδρο της επιτροπής δεοντολογίας, στο τηλ.210/7522700

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Και όταν προσπαθεις καιξανα προσπαθεις και αντε πάλι και δεν αλλάζει τίποτα?
    Όταν παρακαλάς να βρεις υποψηφίους και σου λένε δεν χρειάζεται θα βρούμε εμείς?
    Όταν αναφέρεις κακώς κείμενα απο μέλη της Ν.Ε. και σου λένε μη κάνεις τίποτα, όταν αναφέρεις αδιαφορία των μελών και σου λένε δουλέψτε οι υπόλοιποι και από τους 15 δουλεύουν οι 3?
    Όταν υποψήφιος ξεκινά τον αγώνα πριν ανακηρυχτεί επίσημα από το κόμμα η υποψηφιότητα του και λέει στα κανάλια οτι εχει παρει το οκ τι κανεις, και ενώ οι υπόλοιποι υποψήφιοι δεν ξέρουν αν θα ειναι στο ψηφοδέλτιο?
    Και πολλά ακόμη τέτοια, και ακόμη περισσότερα μετά το Σάββατο.

    ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ
    Και πολλά ακόμη μετά από το Σάββατο ...

    Αριστείδης Μέγας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive