Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Μέρες μνημονιακού Αδώνιδος. «Βαφτίζουν» οδηγούς ασθενοφόρων υδραυλικούς, ηλεκτρολόγους κ.λ.π.

«Βαφτίζουν» οδηγούς τους υδραυλικούς Βαφτίζουν τους υδραυλικούς και τους ηλεκτρολόγους των δημοσίων υπηρεσιών ως οδηγούς αυτοκινήτων προκειμένου να μεταφέρουν φάρμακα και τρόφιμα στους νοσηλευόμενους ασθενείς. Απαραίτητη προϋπόθεση, να διαθέτουν άδεια οδήγησης. Οι εργαζόμενοι στον τεχνική υπηρεσία των νοσοκομείων είναι αυτοί που καλούνται πλέον να καλύψουν τα σημαντικά κενά που προέκυψαν μετά τις 8 Απριλίου, οπότε τέθηκαν σε διαθεσιμότητα οι επαγγελματίες οδηγοί των Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων. Από την εξέλιξη αυτή πρόβλημα αντιμετωπίζει το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής, αφού διαθέτει περισσότερες από 100 εξωτερικές δομές, δηλαδή ξενώνες και διαμερίσματα. Ως τώρα το ΨΝΑ διέθετε 20 οδηγούς....
Η δουλειά τους ήταν να μεταφέρουν φάρμακα και τρόφιμα. Ήταν επίσης υπεύθυνοι για τις μετακινήσεις των ασθενών, τόσο τις εσωτερικές (εντός του νοσοκομείου), όσο και εξωτερικές (προκειμένου να υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις).
Τα δρομολόγια είχαν χωριστεί σε τέσσερις τομείς και κάλυπταν πολλές περιοχές της Αττικής,από την Καλλιθέα ως την Πετρούπολη. Σήμερα, στέλνουν από το υπουργείο Υγείας και τη Υγειονομική Περιφέρεια από έξι έως εννέα οδηγούς σε καθημερινή βάση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive