Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Ελεύθερος ο Χρυσαυγίτης γιατρός

Ελεύθερος ο Χρυσαυγίτης γιατρός
Ελεύθερος, προκειμένου να οριστεί τακτική δικάσιμος, αφέθηκε από τον εισαγγελέα ο 57χρονος γιατρός του ΕΟΠΥΥ που συνελήφθη στη Νέα Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης, επειδή έξω από το ιατρείο, το οποίο είχε παραχωρηθεί από το Δήμο Θερμαϊκού, υπήρχε επιγραφή ρατσιστικού περιεχομένου, στα γερμανικά, που έγραφε: "Ανεπιθύμητοι οι Εβραίοι εδώ"....
Ο, κατά δήλωσή του Χρυσαυγίτης, νευρολόγος υποστήριξε ότι την επιγραφή έγραψαν άγνωστοι την περίοδο που απουσίαζε στην Κεφαλλονιά για δουλειά του ΕΟΠΥΥ. Στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έντυπο υλικό με περιεχόμενο σχετικό με τη Χρυσή Αυγή, τη δικτατορία και τον Αδόλφο Χίτλερ, δύο φωτογραφίες του Χίτλερ, ναζιστικά σύμβολα, δώδεκα μαχαίρια καθώς και 64 φαρμακευτικά δισκία, τα οποία στερούνταν της απαραίτητης ιατρικής συνταγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive