Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Ένας νεκρός σε συγκρούσεις φιλορώσων και ουκρανών διαδηλωτών. Πολλοί τραυματίες! (ΦΩΤΟ+BINTEO)

ntonets

Επεισόδια με έναν νεκρό ξέσπασαν την Πέμπτη ανάμεσα σε φιλορώσους Ουκρανούς και σε υποστηρικτές της ακεραιότητας στην πόλη του Ντόνετσκ, στην ανατολική Ουκρανία. Την είδηση μετέδωσε το Reuters επικαλούμενο το τοπικό τμήμα υγείας.
22.10 – Σύμφωνα με το Russia Today εκτός από τον ένα νεκρό, αναφορές κάνουν λόγο για τουλάχιστον 10 πολύ σοβαρά τραυματίες διαδηλωτές!...

Τα επεισόδια, σύμφωνα με τo Russia Today, ξεκίνησαν όταν φιλορώσοι διαδηλωτές έσπασαν τον αστυνομικό φραγμό που τους χώριζε από μια συγκέντρωση υποστηρικτών της ακεραιότητας της Ουκρανίας. Παρά την προσπάθεια των αστυνομικών να μεταφέρουν τη δεύτερη ομάδα διαδηλωτών σε λεωφορεία της αστυνομίας, οι φιλορώσοι διαδηλωτές μπλόκαραν ορισμένα λεωφορεία και έσπασαν τα τζάμια τους.
Δείτε το ρεπορτάζ από το euronews
euronews_donetsk
Φωτογραφίες και βίντεο από τα επεισόδια
donetsk
donetsk1

1 σχόλιο:

  1. Ειναι τραγικο οιΡωσοφ(ω)ονοι που ζητησαν την προστασια του Πατερούλη Πουτιν να (ρωσο) φονευεουν ενα νεο επειδη διαφωνει με την προσαρτησαι της Ουκρανιας στην Ρωσσια.
    Ακομη πιο (ρωσσο)φονικο ειναι το γεγονος οτι ενω ο ρωσσοφονηθεις ήταν Ουκρανος υπερ τη ελευθερης ουκρανιας αυτο δεν αναφεραται-αποσιωπαται.
    Αν ομως ηταν ρωσσοφωνος τιθα εγραφαν σημερα !!!

    Ιασων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive