Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Στα μαύρα ο Πειραιάς. Οχι 1, όχι 2, αλλά ΤΡΙΑ γκόλ ο ΠΑΟ στον Ολυμπιακό!!

Θρίαμβος του Παναθηναϊκού στο ΚαραϊσκάκηΟ Παναθηναϊκός ήταν ο μεγάλος νικητής του "αιώνιου" ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο "Καραϊσκάκης". Εξαιρετικοί ανασταλτικά οι "πράσινοι", "κλείδωσαν" τα ατού των "ερυθρόλευκων" και έφυγαν με σπουδαίο "διπλό" με σκορ 3-0. Πράνιτς, Μπεργκ και Αμπέντ οι σκόρερ του "Τριφυλλιού". Ο Πράνιτς άνοιξε το σκορ για το «τριφύλλι» στο 45’, ο Μπέργκ έκανε το 2-0 στο 68’, ενώ το κερασάκι στην τούρτα το έβαλε ο Αμπέιντ στο 90’. Στο 78ο λεπτό ο Τσόρι έχασε πέναλτι, καθώς έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Καπίνο....

Aναστάτωση προκλήθηκε στο 30ο λεπτό, όταν ο Ολαϊτάν έπεσε στον αγωνιστικό χώρο. Ο άσος του Ολυμπιακού μεταφέρθηκε εκτός αγωνιστικού χώρου, ενώ στη συνέχεια έγινε αλλαγή.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του, ο επιθετικός του Ολυμπιακού για αδιευκρίνιστο λόγο μέχρι στιγμής έχασε τις αισθήσεις του και, πέφτοντας στο χορτάρι, χτύπησε στον αυχένα.
Μετά το δεύτερο γκολ του Παναθηναϊκού ο Γιάννης Αναστασίου δέχτηκε αντικείμενο στο κεφάλι από την κερκίδα, με αποτέλεσμα να νιώθει ζαλάδες για αρκετά λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive