Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

ΕΙΔΗΣΗ-ΒΟΜΒΑ: ΦΕΥΓΕΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ - ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΜΠΛΟΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ Ν.ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ !!!

Σύμφωνα με αποκλειστικές και φρεσκότατες πληροφορίες  πριν από λίγες ώρες ο Ανεξάρτητος Βουλευτής Ν. Νικολόπουλος μετά από σύσκεψη που είχε με στελέχη του κόμματος και φίλους του, στην οδό Σέκερη αποφάσισε να κατέβει ως ανεξάρτητος περιφερειάρχης. Φαίνεται πως ετοιμάζεται να χαλάσει τη «σούπα» αυτή η υποψηφιότητα καθώς υπάρχουν μεγάλα ερωτήματα για το τι θα απογίνει ο νυν περιφερειάρχης κ. Σγουρός. Τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο .
περίπλοκα καθώς σύμφωνα με τις ίδιες πηγές υπάρχουν πληροφορίες ότι την ίδια σκέψη με τον κ. Νικολόπουλο έχει κάνει και ο νυν....

δήμαρχος Περιστερίου κ. Ανδρέας Παχατουρίδης. Πληροφορίες λένε ότι ετοιμάζεται ένα ενιαίο αντιμνημονιακό μέτωπο με αποτέλεσμα να φύγει η περιφέρεια Αττικής από τα χέρια της κυβέρνησης. Θα υπάρξουν σύντομα νεώτερες πληροφορίες για το θέμα. "ΜΑΚΕΛΕΙΟ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive