Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Eιναι αργά για... δάκρυα Γιώργο

Eιναι αργά για... δάκρυα Γιώργο
Τι διαµηνύουν στον Παπανδρέου παλιοί συνεργάτες του.Eξω φρενών έγιναν πολλά στελέχη του πάλαι ποτέ κραταιού «παπανδρεϊκού» µπλοκ µόλις πληροφορήθηκαν ότι ο πρώην πρωθυπουργός, στο πλαίσιο του βιβλίου που σκοπεύει να γράψει, ζητά τη γνώµη πρώην υπουργών για το εάν δέχτηκε υπονόµευση εκ των έσω....
Και αυτό διότι θεωρούν πως όταν του ζητούσαν να καταγγείλει οργανωµένο σχέδιο αποστασίας σε βάρος του, ενθαρρύνοντάς τον να µην παραιτηθεί ούτε από πρωθυπουργός ούτε από πρόεδρος, εκείνος έδειχνε αδύναµος να αντιδράσει για λόγους που ο ίδιος γνωρίζει καλύτερα.
Για την ιστορία, αξίζει να αποκαλύψουµε ότι λίγο πριν τον διαδεχτεί στην πρωθυπουργία ο Λ. Παπαδήµος έγινε προσπάθεια να πεισθεί ότι δεν έπρεπε να παραιτηθεί. Στο γραφείο του στην οδό Ιπποκράτους τον είχαν επισκεφθεί κάποια στελέχη του κόµµατος, µε επικεφαλής τον Μ. Καρχιµάκη, και του είχαν ζητήσει να παραµείνει. Εκτός από τον Μ. Καρχιµάκη, ήταν οι τότε βουλευτές Λ. Μίχος, Ρ. Ζήση και Γρ. Νιώτης, καθώς και ο Π. Λάµπρου. «Είµαστε έτοιµοι για πόλεµο. Πες ποιοι θέλουν να σε ρίξουν. Να καταγγείλεις ευθέως την οµάδα του Ευ. Βενιζέλου. Εδώ που έχουν φτάσει τα πράγµατα, πρέπει να αντιδράσεις. Μη µας πάρεις µαζί στον βυθό σου. ∆εν πρόκειται να πάµε άκλαφτοι», ήταν µερικές από τις ατάκες που είχαν ακουστεί σε εκείνη τη συνάντηση. Φυσικά, ο Γ. Παπανδρέου δεν άκουσε τίποτα από αυτά, καθώς είχε ήδη λάβει τις αποφάσεις του να παραδώσει την ηγεσία στον Ευ. Βενιζέλο. Μάλιστα, όση ώρα προσπαθούσαν να τον αποτρέψουν, η γραµµατέας του, Μ. Μακριδάκη, τους διέκοπτε συνεχώς, λες και είχε συνεννοηθεί µαζί του για να µην τους ακούει άλλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive