Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος. Η μυστική συμφωνία Σαμαρά - Βενιζέλου. Έχουν ξεπεράσει πλέον τις προσωπικές τους επιφυλάξεις

Η συγκατοίκηση των κ.κ. Α. Σαμαρά και Ευ. Βενιζέλου στο ρετιρέ της κυβέρνησης έχει τα χαρακτηριστικά της συμβίωσης της αριστοκρατίας ως τις αρχές του αιώνα. Κάθε ένας περνάει την ημέρα του στα διαμερίσματα του και όταν συναντώνται περισσεύει η ευγένεια.
Από την ώρα που έμειναν οι δυο τους στην κυβέρνηση έχουν ξεπεράσει τις προσωπικές τους επιφυλάξεις και προχωρούν στη βάση συγκεκριμένης πολιτικής συμφωνίας, προστατεύοντας ωστόσο τη διαφορετική φυσιογνωμία των κομμάτων τους, καθώς έχουν να αντιμετωπίσουν την αναμέτρηση των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών αλλά και τις ευρωεκλογές.
Σύμφωνα με το «Βήμα της Κυριακής» η συμφωνία αυτή είναι ότι θα πορευτούν μαζί ως τις ευρωεκλογές του 2014. Οι κ.κ. Σαμαράς και Βενιζέλος δεν είχαν από την αρχή αρμονική σχέση. Ο κ. Βενιζέλος από την αρχή ακολουθούσε πολιτική ανοιχτών θυρών. στην ενημέρωση, ενώ ο κ. Σαμαράς αποτελεί το άλλο άκρο. Ανήκει στους πρ...ωθυπουργούς που πολλές φορές δεν ανακοινώνουν καν τις επίσημες συναντήσεις τους.
Πέρα όμως από αυτά η πολιτική συμφωνία στην οποία έχουν καταλήξει φαίνεται να είναι ισχυρή. Όπως λένε και οι δυο τους κρατούν καλά το τιμόνι και η κυβέρνηση θα κρατηθεί ως τις ευρωεκλογές του 2014.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive