Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

ΝΕΕΣ Φώτο απο την φοβερή έκρηξη στη Λάρισα. Έγινε προσαγωγή βασικού υπόπτου. Δύο πολυκατοικίες κρίθηκαν ακατάλληλες

ΦΩΤΟ από larissanet.gr
Στο σημείο, το οποίο είναι αποκλεισμένο, βρίσκονται άνδρες της Σήμανσης και της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, οι οποίοι παρουσία εισαγγελέα ερευνούν τον χώρο. ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟ>>ΦΩΤΟ από larissanet.gr
ΦΩΤΟ από larissanet.gr
Στην περιοχή, η εικόνα θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο, καθώς σε ακτίνα 80 μέτρων έχουν σπάσει τζαμαρίες παρακείμενων καταστημάτων, έχουν υποστεί ζημιές αυτοκίνητα, ενώ περίοικοι αναφέρουν ότι και σε πολλά διαμερισμάτα, υπάρχουν σοβαρές ζημιές. 
ΦΩΤΟ από larissanet.grΦΩΤΟ από larissanet.gr
ΦΩΤΟ από larissanet.gr
Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται ουσιαστικά για δύο πολυκατοικίες με κοινή είσοδο και πάρκινγκ που κρίθηκαν ακατάλληλες. Οι άγνωστοι δράστες τοποθέτησαν στην είσοδο τον εκρηκτικό μηχανισμό, που αποτελείτο απο 4-5 κιλά μασούρια δυναμίτιδας και τα πυροδότησαν με βραδύκαυστο φιτίλι ενός μέτρου. ''Είναι θαύμα που δεν υπήρξαν θύματα'' έλεγαν αστυνομικοί όταν έφτασαν στο σημείο.
ΦΩΤΟ από larissanet.gr
ΦΩΤΟ από larissanet.gr
ΦΩΤΟ από larissanet.grΣτο μεταξύ, έχει γίνει και προσαγωγή ενός 39χρονου ο οποίος εθεάθη στην περιοχή, λίγο μετά την έκρηξη, ενώ αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την αστυνομία. Ο άνδρας αυτός σύμφωνα με την αστυνομία δεν δικαιολόγησε την παρουσία του στη Λάρισα ενώ στις ερωτήσεις των αστυνομικών για το πώς βρέθηκε εκεί απαντούσε “δεν θυμάμαι". Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, την ώρα που είδε τους αστυνομικούς να τον πλησιάζουν, πρόλαβε και πέταξε με δύναμη στο κινητό του στο έδαφος, το έσπασε και άρχισε να το πατάει για να το διαλύσει, κάτι που κατάφερε να κάνει πριν προλάβουν οι αστυνομικοί να τον ακινητοποιήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive