Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Έξαλλος με τον Σαμαρά ο Κωστής. Θυμός και καρφιά από τον Κουκοδήμο


Ανοιχτά και σταράτα εκφράζει την πικρία του ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Κουκοδήμος, ο οποίος μετά τον ανασχηματισμό, περίμενε να δει στο υπουργείο Αθλητισμού, αν όχι τον εαυτό του, τουλάχιστον το συνάδελφο και φίλο του Βασίλη Κικίλια. 
 «Ο Ανδριανός είναι φίλος μου αλλά από αθλητισμό δεν ξέρει σχεδόν τίποτα.... Και μέχρι να ενημερωθεί για πέντε πράγματα θα έχει περάσει ένας χρόνος. Το υπουργείο Αθλητισμού είναι ένα σημαντικό υπουργείο και τον Σεπτέμβρη έρχεται η καυτή πατάτα του ποδοσφαίρου. Τι θα κάνει εκεί ο Ανδριανός;» είπε ο Κώστας Κουκοδήμος για το νέο υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανό.
 Πρώην άλτης ο ένας, καλαθοσφαιριστής ο άλλος, τους την έφερε, όμως, ο δημοσιογράφος Γιάννης Ανδριανός. Τρίποντο, λοιπόν, από το δεξί χέρι του Καραμανλή...

1 σχόλιο:

  1. Τί το ήθελες το βουλευτιλίκι ρε Κώστα, καλά ήσουν εκεί στον στίβο που πηδούσες, τώρα σε πηδάνε άλλοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive