Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

ΚΥΣΕΑ : Κρίσεις Αρχηγών; Ή ...Καζάν -Καζάν των Πολιτικών Αρχηγών ;


Έχουμε ΚΥΣΕΑ ...ή έχουμε τις κρίσεις πολιτικών Αρχηγών σύμφωνα με μικροπολιτικά παιχνίδια ;
Θα δούμε κρίσεις των Αρχηγών τουλάχιστον τώρα με πραγματικά επιχειρησιακά κριτήρια ή για να κρατηθούν οι πολιτικές ισορροπίες ;
Θα δούμε μια αλλαγή στα πολιτικά πράγματα της χώρας ή θα κάνουμε το χατήρι των Πασάδων της Άγκυρας ; Θέλω να πιστεύω ότι θα κριθεί το έργο των Αρχηγών και όχι το πολιτικό θέλω ορισμένων που το μόνο που σκέφτονται ειναι πως θα ανέβουν έρποντας και γλείφοντας ! Δεν θέλω να ξαναδώ  Αρχηγούς να διαγράφουν το γένος των Ελλήνων,να τους λένε αυτιστικούς και αντιπαραγωγικούς και να κάθονται προσοχή !... Πολλά μπορείς να πείς για τον σημερινό Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Κωσταράκο αλλά άν κάποιος νομίζει οτι έχουμε αυτή την χρονικά στιγμή καλύτερο και ποιό έμπειρο στα καθαρά επιχειρησιακά θέματα ,το σχεδιασμό των καλύτερων και επιθετικότερων  ασκήσεων που σχεδιάστηκαν και έγιναν κτήμα των Ειδικών Δυνάμεων να μας το δείξει !
Αν κάποιος μπορεί να μας δείξει ότι έγινα περισσότερες βολές όλων των στρατηγικών όπλων μέσα σε διάστημα μηνών  να μα τος δείξει !
Το μόνο που έχει μείνει είναι η βολή των S-300  Για να καλύψουμε και το κενό της Ανατολικής Μεσογείου!
Μπορεί κάποιος από τα γνωστά μυαλά που γράφουν σε όλα τα ειδικά sites κάποιον ποιο ειδικό ...και αν υπήρχε που ήταν τόσα χρόνια όταν κάναμε  τις ίδιες και τις ίδιες ασκήσεις  από την εποχή του πολέμου της Κορέας;
Που ήταν οι Αρχηγοί αυτοί που κανένας δεν πίεσε να πάρουν επιτέλους μετά απο χρόνια αναμονής πέντε (5) παρακαλώ  το ΒΟΕΑ όταν λίμναζε εδώ και χρόνια από τον Οκτώβριο του 2008 ,πόσοι  Αρχηγοί περάσανε απο τότε και τι κάνανε;
Μπορεί να έτσουξε κάποιους που δεν τους έδωσε το δικαίωμα να συνδιοικήσουν ''αλά συνδικάτα της ΔΕΗ '' τις Ένοπλες Δυνάμεις ,αλλά να μην θυμηθούμε τι ποινές θα πέφτανε αν κάποιοι  απο αυτούς έκαναν κουμάντο σε Μονάδες που δεν θα τις ήξερε ούτε οι Μάνα τους !
Ίσως κάποιοι να θυμίζουν την σφαγή των Στρατηγών απο τον Μπεγλίτη αλλά να θυμηθούμε οτι οι τότε Αρχηγοί το έπαιζαν καλά παιδιά γιατί κάποιοι ήθελαν να πάρουν ένα ακόμη τίτλο ...Η και να γίνουν και υπουργοί όπως έγιναν !
Πόσοι από αυτούς έκαναν κάτι σπουδαίο για τις ένοπλες δυνάμεις ; Μήπως παραιτήθηκαν ;ή δεν  έκατσαν κλαρίνο μπροστά στο Βενιζέλο σε θέματα πολύ ποιό σοβαρά απο το ένα twitter που χωρίς να έχει κάποιο θεσμικό ρόλο ο Βενιζέλος μίλησε για απαράδεκτη θεσμική παρέμβαση του Α/ΓΕΕΘΑ !
Τι περίμενε δηλαδή να του πεί ο Κωσταράκος αφερίμ Αφέντη μου ..Έτσι τον είχαν συνηθίσει;
Το θέμα των κρίσεων των Αρχηγών ειναι καθαρά θέμα ΚΥΣΕΑ και η κρίση τους πρέπει να είναι με καθαρά επιχειρησιακά κριτήρια ...Διαθφορετικά θα γυρίσουμε σε εποχές που έχουν καταδικαστεί απο το σύνολο των Ελλήνων εκτός απο τους βολεμένους πρασιοφρουρούς του Πασόκ που ούρλιαζαν νάτος νάτος ο Πρωθυπουργός όταν αντίκρυσαν αυτόν που τους διόρισε ...Πριν λίγα μόλις εικοσετετράωρα !
Δεν είναι και βεβαίως θέμα της ΔΗΜΑΡ το ΚΥΣΕΑ  αυτή η Κυβέρνηση ειναι Κυβέρνηση Αντώνη Σαμαρά και αυτήν έχει την ευθύνη ,ούτε η Ρεπούση ,ούτε ο Κυρίστης θα κλάψει αν οι Τούρκοι μας την πέσουν και εμείς δεν θα έχουμε κάν την αντίδραση που θα πρέπει ...
Ο Κουβέλης λόγω ιδεολογίας αυτό πιστεύει αυτό λέει ...Ο Βενιζέλος όμως θέλει να ελέγχει και αυτό ειναι το επικίνδυνο και αν αυτό φτάσει να είναι διαπραγατεύτισμο στις Ένοπλες Δυνάμεις ...δεν έχουμε ελπίδα πια ,ούτε σαν λαός ,ούτε σαν Χώρα !
Τότε θα συνανινέσουμε και σε αυτό που είπε ο Οθωμανός ...Καζάν -Καζάν (Μαζί δηλαδή θα τα καζαντήσουμε ,θα τα  κερδίσουμε ) 
Αν  όμως κάποιος το βρίσκει λογικό αυτό τότε θα βρεί και  λογικό αυτό που θα πεί άυριο ο Πασάς ...Εχεις μπρε  όμορφη γυναίκα ,μαζί να την απολαύσουμε !!!
Βετεράνος http://www.veteranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive