Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Αντιφασίστες και Φιλάνθρωποι καταχραστές. Του Σπύρου Χατζάρα

Έκπληκτοι έμειναν οι ειδικοί επιθεωρητές που διενεργούσαν έλεγχο σε υποκατάστημα τράπεζας στην Πελοπόννησο, όταν διαπίστωσαν κόκκινα στεγαστικά δάνεια 10 εκ. που δόθηκαν σε Πακιστανούς. 
Τρία στελέχη της τράπεζας, μαζί με έναν Πακιστανό, διευκόλυναν ως τοκογλύφοι επιχειρηματίες της περιοχής. Μετά την έρευνα διαπιστώθηκε ότι οι Πακιστανοί ήσαν εν τέλει ένας, ο οποίος άλλαζε συνεχώς νομιμοποιητικά έγγραφα. Τα στελέχη της τράπεζας, του χορηγούσαν συνεχώς δάνεια της τάξεως των 400-500.000 ευρώ και του έδιναν μια μικρή προμήθεια, για να τους τα επιστρέψει. Ο ένας αντιρατσιστής τραπεζικός είναι συνταξιούχος πλέον,... αλλά οι άλλοι δύο εργάζονται ακόμα για την πρόοδο το κοινωνικό σύνολο και τον συνάνθρωπο.
Ο Πακιστανός είναι άφαντος εδώ και καιρό, ενώ ο έλεγχος δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα και το ποσό αναμένεται να ξεπεράσει τα 10 εκ. ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive