Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

Η αριστερή απάτη και η αποστολή των Λιάκων. Του Σπύρου Χατζάρα

Γράφουν ακόμα διδακτορικές διατριβές για να διαστρέψουν την πραγματικότητα συγκαλύψουν τα εγκλήματα των συντρόφων κομμουνιστών.  Η Εταιρεία των εικοσάχρονων ληστών και δολοφόνων, η ΟΠΛΑ, ήταν «το τιμωρό χέρι του λαού», που απαντούσε στη δράση των ταγμάτων Ασφαλείας, που συνέλαβαν και σκότωσαν στην κατοχή, προδότες ελασίτες κομμουνιστές και μόνον. Αλλά δεν τους παίρνει να ασχοληθούν και με την ΟΠΛΑ εκτός Αθηνών. Και σταματούν κάθε  «έρευνα», στον Οκτώβρη του 1944. Για τις χιλιάδες που σκότωσαν οι δολοφόνοι της ΟΠΛΑ στα Δεκεμβριανά και τα χρυσαφικά και έκλεβαν «για το κόμμα», δεν υπάρχει διδακτορικό. 
Στις 23 Αυγούστου 1944, το ΚΚΕ ως ΕΑΜ Αθήνας κυκλοφόρησε μια προκήρυξη για την « απεργία Εθνικής Σωτηρίας»... της 24ης Αυγούστου σε αυτήν μεταξύ άλλων «επαναστατικών» έλεγαν . 
«Η μεγάλη στιγμή της μάχης έφτασε. Εμπρός για τη Νίκη. Εμπρός για την λευτεριά. Το έθνος κινδυνεύει……Οι στιγμές είναι κρίσιμε. Ο θάνατος απλώνεται παντού. Σ΄όλη τη σκλαβωμένη Ελλάδα. Σ’ ολόκληρη την Αθήνα. Έλληνες όχι δισταγμοί…. Δε μας χωρίζουν πάθη και διαφορές.Μας ενώνει ένα αίσθημα:Το μίσος στους Τυράννους. Ένα καθήκον: η υπεράσπιση του Έθνους. Ζήτω η Εθνική Απεργία, Ζήτω το Έθνος. Ζήτω οι μεγάλοι Σύμμαχοι». 
Τα ψέματα και η υποκρισία του ΚΚΕ, που φώναζε για να παραπλανήσει τον απλό και φτωχό κοσμάκη, «Ζήτω το Έθνος», «Καθήκον η υπεράσπιση του Έθνους»,«Ζήτω οι Σύμμαχοι». 
Οι προδότες της Μικράς Ασίας, οι σύμμαχοι του Κεμάλ, παρέσυραν τον προσφυγικό κόσμο, με συνθήματα υπέρ του Έθνους, και ονομάζοντας τους πατριώτες «τυράννους» και «προδότες». 
Αυτή η αριστερή προοδευτική απάτη συνεχίζεται και σήμερα. Και αυτή είναι η αποστολή των Λιάκων. 

Σπύρος Χατζάρας

2 σχόλια:

  1. - ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΠΥΡΟ ΧΑΤΖΑΡΑ!!!
    Καί όπως είχε πεί ο "Γέρος" τής Δημοκρατίας...
    " Κ.Κ.Ε., τό κόμμα τού αίματος καί τής προδοσίας..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΧΑΤΖΑΡΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΛΑ.Ο.Σ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive