Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

ΟΙ ΑΘΕΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΒΛΑΣΦΗΜΩΝ. «Στην Ελλάδα η βλασφημία ανήκει στην ίδια κατηγορία με την παιδεραστία». Σχόλιο Παπαδημούλη στο Twitter για το θέμα του Γέροντα... Παστίτσιου


«Στην Ελλάδα η βλασφημία ανήκει στην ίδια κατηγορία με την παιδεραστία»Να παραστεί ως μάρτυρας υπεράσπισης στην δίκη του 27χρονου που συνελήφθη για τη σελίδα που είχε φτιάξει στο Facebook και περιείχε υβριστικό περιεχόμενο κατά του Γέροντα Παΐσιου, ζητά μέσω του προσωπικού λογαριασμού στο Twitter ο Βουλευτής Δημήτρης Παπαδημούλης του ΣΥΡΙΖΑ.
«Τι πιστεύει ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Ρουπακιώτης για την ισχύουσα νομοθεσία περί βλασφημίας και την σύλληψη του 27χρονου; Γιατί σιωπά; Η Δημαρ;», έγραψε χαρακτηριστικά πριν από λίγο ο κ. Παπαδημούλης.
Και συμπληρώνει: «Όταν ο νόμος εξισώνει την βλασφημία με την παιδεραστία, είναι άδικος. Θέλω να παραστώ ως μάρτυρας υπεράσπισης, του 27χρόνου που συνελήφθη».
Σημειώνεται ότι ο 27χρονος συνελήφθη από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος,...

μετά από χιλιάδες ηλεκτρονικές παραγγελίες που δέχτηκε, οι οποίες προέρχονταν από κατοίκους διάφορων χώρων σε όλο τον κόσμο σχετικά με τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα. 
Από την αστυνομική ψηφιακή έρευνα διακριβώθηκαν τα αρχεία καταγραφής (logfiles) και τα ηλεκτρονικά ίχνη του 27χρονου διαχειριστή της σελίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive