Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Την βοήθεια της Χρυσής Αυγής ...Θα ζητήσει ο Δήμαρχος της ακριτικής Σύμης


Αγανάκτησε ο άνθρωπος με τους καρεκλοκένταυρους του κράτους των Αθηνών  και αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του !
Μιλάμε για τον δήμαρχο Ελευθέριο Παπακαλοδούκα της ακριτικής Σύμης  που απέχει μόλις 8νμ απο την Τουρκία 
Ή το κράτος θα πάρει μέτρα για τους λαθρομετανάστες που βουλιάζουν το νησί μου ή θα φέρω την Χρυσή Αυγή να βάλει τάξη !...









Έξι μήνες φώναζε ο δήμαρχος της Σύμης, ότι το σκάφος του Λιμενικού έχει βλάβη και παραμένουν αφύλακτα τα θαλάσσια σύνορά μας στην περιοχή, αλλά δεν τον άκουγε κανένας.
Επί δεκαπέντε ημέρες φωνάζει ότι οι λαθρέμποροι αποβιβάζουν καραβιές στο νησί, μετά την αύξηση των ελέγχων στον Έβρο, αλλά πάλι δεν τον άκουγε κανένας.
Βγήκε χθες απελπισμένος στον ΒΗΜΑ FM και δήλωσε πως αφού δεν μπορεί να βγάλει άκρη με τα υπουργεία Εθνικής Άμυνας και Προστασίας του Πολίτη, θα ζητήσει βοήθεια από την Χρυσή Αυγή!
Είναι κι αυτό ένα σημείο των καιρών… Κι εξηγεί γιατί η δημοτικότητα της Χρυσής Αυγής ολοένα αυξάνει.  και όπως έγραψαν και μερικοί αναγνώστες ... η Χρυσή Αυγή θα σαρώσει στις επόμενες εκλογές !
 Βετεράνος

2 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙ ΘΑ ΒΓΗ ΠΡΩΤΗ...ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΠΑΤΑΞΕ ΤΗΝ ΒΡΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ..ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΗΣΟΥΝΕ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ Κ ΛΙΓΟ ΕΙΝΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βλεπατε γουεστερν παλια; τους κυνηγους κεφαλων τους θυμαστε, που τους καλουσαν οι αρχοντες της πολης για την καθαρισουν απο τα "αποβρασματα";
    Ο πολιτης δεν εχει πλεον αναγκη "αυτοκλητους τιμωρους" της πλακας...με της εισφορες που πληρωνει υπαρχουν σωματα που πρεπει να του παρεχουν την ασφαλεια που χρειαζεται, ας κατσουν τα παληκαρια με τα μαυρα μπλουζακια στ αυγα τους, γιατι οι δουλεμποροι εχουν και κουμπουρια, και αν εχουν και τα σωματα ασφαλειας της χ.α. τοτε θα εχουμε και επισημα ταγματασφαλιτες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive