Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ κ ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΕ. ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ Δ. ΑΝΔΡΕΑΚΟΥ. ΟΜΟΤΙΜΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ.


Διαβάσαμε στον τύπο ότι ο Υπουργός Παιδείας κ Αρβανιτόπουλος ανακοίνωσε ότι<< τα βιβλία είναι στις αίθουσες>>. Αν όντως είναι έτσι μετά το περσινό πράσινο <<φιάσκο>> δεν έχουμε να πούμε παρά μπράβο, καίτοι αυτό είναι εντός των καθηκόντων του. Όμως απαιτούμε μια ξεκάθαρη απάντηση μετά το σάλο που ξεσήκωσε η ‘’Νέα Γραμματική’’ με την οποία επιχειρείται η αποδόμηση της μητέρας των γλωσσών η ελληνική από σκοτεινούς κύκλους με επικεφαλή την ευρωλιγούρισσα κ Διαμαντοπούλου,  που τιμώρησε ο λαός θέτοντας την εκτός Βουλής. Κύριε Αρβανιτόπουλε στα βιβλία που είναι στις αίθουσες προς διανομή είναι και η Νέα Γραμματική ; Ναι ή Όχι ; Γιατί το αίτημα από ότι είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε της Ακαδημίας Αθηνών με την επιστολή του προέδρου της κ Κοντόπουλου που  σας το έθεσε και προφορικά , του Ακαδημαϊκού κ Κουνάδη  στον τύπο ,...
 της  Ελληνικής Γλωσσικής Κληρονομιάς, μιας οργανώσεως,που αριθμοί πλέον των 3000 μελών με παραρτήματα σε όλη τη χώρα με την ανακοίνωση του ΔΣ και πολλών επιστημόνων και εκπαιδευτικών, ήταν να αποσυρθεί το  εν λόγω βιβλίο  και να συνεχιστεί η διδασκαλία της γραμματικής του Τριανταφυλλίδη μέχρι να αντιμετωπιστεί με σοβαρότητα μια νέα γραμματική,  όταν μάλιστα εμπίπτει στης αρμοδιότητες της Ακαδημίας, την γνώμη της οποίας  μέχρι σήμερα αποφεύγουν οι εθνομηδενιστές εντός και εκτός κάθε  κυβερνήσεως .Γιατί πρέπει κ Υπουργέ να γνωρίζουμε όλοι η έλληνες τι παιχνίδια παίζονται σε βάρος της εθνική μας ταυτότητας που αποτελεί η γλώσσα μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive