Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

«Αυτοδυναμία ο Τσίπρας στις επόμενες εκλογές»Όπως τα καταφέραμε..


Συνέντευξη στο «Κανάλι 1» του Πειραιά παραχώρησε σήμερα (31/08) ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού ανέφερε μεταξύ άλλων: «Βρισκόμαστε στη δίνη μιας κατάστασης. Η πιθανότητα εξόδου από το ευρώ είναι μεγάλη. Η διάλυση της ευρωζώνης επίσης. Νομίζω ότι ήδη διάγουμε τη διαδρομή προς τη διάλυσή της. Και στο εσωτερικό της χώρας, η «τρικολόρ» κυβέρνηση δεν μπορεί να διαχειριστεί την κατάσταση. Απλώς προσπαθεί να ροκανίσει χρόνο χωρίς αποτέλεσμα».
Για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα ο κ. Καρατζαφέρης πρόσθεσε:... «Τις εκλογές τις τελευταίες έπρεπε να τις έχει κερδίσει ο Τσίπρας, ο οποίος έχει φτιάξει πλέον έναν μύθο, και στις επόμενες εκλογές θα έρθει με αυτοδυναμία που θα είναι και η καταστροφή της χώρας. Εάν τώρα ερχόταν ο κ. Τσίπρας, θα είχε την ανάγκη του Καμμένου, του Κουβέλη, δεν ξέρω ποιού άλλου, για να κάνει μία κυβέρνηση. Άρα λοιπόν θα ήταν αρκετά «ετοιμόρροπος». Και μέσα στις δυσκολίες θα έπεφτε. Θα δινόταν τότε η ευκαιρία να δημιουργηθεί μία μεγάλη παράταξη, σαν την Ένωση Κέντρου, ή τον Συναγερμό του Παπάγου, που θα ήταν μέσα όλος ο αστικός κόσμος, μία αστική δημοκρατία».

Επίσης εξέφρασε τις επιφυλάξεις του και για το αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα: «Θα έχουμε κοινωνικές εκρήξεις πολύ πιο σύντομα απ΄ ότι υπολογίζουν μερικοί. Πιστεύω ότι θα χυθεί αίμα στην άσφαλτο πριν τα Χριστούγεννα. Μακάρι αυτό να είναι υπερβολή. Μακάρι να διαψευστώ και να πω έκανα λάθος».
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=169805&catID=1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive