Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Ρεσιτάλ ντροπής και κτηνωδίας από τον Παπανδρέου: Στην Χρυσή Ακτή της Πάρου, εκεί όπου μαρτύρησε η 15χρονή Μυρτώ, απολάμβανε πριν από λίγο τον καφέ του μαζί με τον Παμπούκη.


20120824-221326.jpgΟ άνθρωπος που κατέστρεψε την Ελλάδα, σε ένα νέο ρεσιτάλ κτηνώδους αδιαφορίας που αποδεικνύει ξεκάθαρα το μίσος που τρέφει για τους Έλληνες. Δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς η πρόκληση στο κοινό αίσθημα αφού πλέον δεν υπάρχει καμμία μα καμμία δικαιολογία για τις εξοργιστικές του ενέργειες. Μόνο το μίσος.
Την ίδια στιγμή που η Ελλάδα βράζει από την ανείπωτη θηριωδία εις βάρος ενός αθώωου κοριτσιού στην Χρυσή Ακτή της Πάρου, την ίδια στιγμή που το συγκεκριμένο μέρος συνδέθηκε με μία πρόστυχη απόπειρα “αρχόντων”, “λειτουργών”, μεγαλοεκδοτών, ολόκληρου του συστήματος διαπλοκής για να αποσιωπήσει ένα έγκλημα και να φυγαδεύσει έναν δολοφόνο, ο Γιώργος Παπανδρέου επέλεξε να απολαύσει εκεί τον καφέ του.... Μαζί με τον κύριο Παμπούκη.
Από όλα τα μέρη της Ελλάδας, ο κύριος Παπανδρέου επέλεξε την Πάρο. Από όλα τα μέρη της Πάρου, ο κύριος Παπανδρέου επέλεξε την συγκεκριμένη παραλία. Υπό άλλες συνθήκες, θα μιλούσαμε για έλλειψη ευαισθησίας, για “παράλληλο σύμπάν” για συμπτώματα κατανάλωσης χαλασμένου καλαμποκιού. Τώρα όμως είμαστε σίγουροι ότι μιλάμε για σκοπιμότητα.
Την είδηση την έβγαλε το “Κουρδιστό Πορτοκάλι” που κάνει και την περιγραφή της συνάντησης:
Ραντεβού στο Blue Café της Χρυσής Ακτής της Πάρου είχαν το ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Χάρης Παμπούκης.
Ο δικηγόρος και πρώην υπουργός, ο οποίος ήταν από τους πρωταγωνιστές της συμφωνίας με την Siemens, βρίσκεται εδώ και μέρες με την σύζυγό στο νησί.
Ο Παπανδρέου έφτασε με την Άντα χθες όπως μας ανακοίνωσε ο «ταξιδιωτικός πράκτορας» του πρώην πρωθυπουργού Πάνος Καμμένος.
Η συνάντηση των δύο ανδρών αποδεικνύει ότι έχουν λιώσει οι πάγοι που προκλήθηκαν από την καρατόμηση του Παμπούκη από την κυβέρνηση.
Άλλωστε οι συμβουλές του τελευταίου θα μπορούσαν να αποδειχθούν πολύ χρήσιμες στη περίπτωση που η επιδίωξη του Πεπόνη (να οδηγήσει τον ΓΑΠ στη φυλακή) δεν προσέκρουε στην σθεναρή αντίσταση του Μειμαράκη που έχει τους λόγους του…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive