Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ "ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.GR". ΔΙΝΟΥΜΕ 1.500.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ!


κ. Στουρνάρα σου βρήκαμε 1.500.000€ για τα ταμεία του Κράτους
Αξιότιμε κ. Υπουργέ των Οικονομικών,
Κατανοώντας τις δύσκολες ώρες που περνάει το ταμείο του Κράτους θα θέλαμε να σου υποδείξουμε που θα βρεις 1.500.000€. 
Πρόσφατα παρουσίασες ένα βιβλίο στο Βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ (ΔΕΣ ΕΔΩ) που με βάση τα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας ανήκει κατά μεγάλο ποσοστό στον Άκη Τσοχατζόπουλο
Από τα στοιχεία αυτά διαπιστώνουμε ότι ο Άκης έβαλε 1.500.000€ στο μετοχικό κεφάλαιο του ΙΑΝΟΥ απο τα ΚΛΕΜΕΝΑ!!...

Δεν γνωρίζουμε αν ο Ακης έχει πάρει πίσω τα χρήματα άλλα υποθέτουμε ότι για να βρεθούνε όλα τα χαρτιά στο χρηματοκιβώτιο του σπιτιού του, ακόμα είναι μέτοχος.
Επειδή τα χρήματα αυτά είναι προϊόν από εγκληματική δραστηριότητα (μαύρο χρήμα) και με βάση την δική σας νομοθεσία πρέπει να δεσμευθούν άμεσα, ΟΦΕΙΛΕΤΕ κ. Στουρνάρα να δώσετε εντολή στην Αρχή για την Νομιμοποίηση Εσόδων από Εγκληματική Δραστηριότητα (που βρίσκεται υπό τον έλεγχο σας) να δεσμεύσει αμέσως το 1.500.000€ από το Βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ (αν δεν το έχετε κάνει ήδη).
Δεν θεωρούμε ότι η εταιρεία ΙΑΝΟΣ είναι παράνομη, -εκτός αν έχετε ΑΝΤΙΘΕΤΗ άποψη- όμως τα χρήματα που συνεισέφερε ο ΑΚΗΣ προέρχονται από εγκληματική δραστηριότητα. 
Είναι πολύ πιθανό οι λοιποί μέτοχοι και το προσωπικό της εταιρείας να αγνοούσαν την προέλευση των χρημάτων του Άκη όμως αυτό δεν αλλάζει την πραγματικότητα.
Οφείλετε κ. Υπουργέ να το πράξετε αμέσως, αφού ο προκάτοχος σας, αν και το θέμα είναι γνωστό εδώ και καιρό, δεν το έπραξε δημιουργώντας σοβαρές υπόνοιες για εύνοια στον Άκη.
Είναι αδιανόητο να δεσμεύετε περιουσίες απλών ανθρώπων για χρέη στο Δημόσιο 1.000 ευρω και στην περίπτωση του 1.500.000€ να μην αντιδράτε.
ΟΦΕΙΛΕΤΕ μια παραπάνω κ. Στουρνάρα αφού πρόσφατα κάνατε δωρεάν διαφήμιση στο βιβλιοπωλείο του πρώην Συντρόφου σας κάνοντας τον ανήξερο ότι του ανήκει και με δεδομένο ότι από τα κέρδη που αποκομίζει η εταιρεία από την ΔΩΡΕΑΝ (ΕΔΩ) διαφήμιση που της κάνατε έχει και ο ΑΚΗΣ μερίδιο, ασχέτως αν είναι στην φυλακή.
Με Εκτίμηση
Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive