Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΠΡΟΤΟΜΗΣ ΗΡΩΑ ΕΘΝΟΦΡΟΥΡΟΥ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΤΟ '74, ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΟΥ "ΑΤΤΙΛΑ"

Την Κυριακή 24 Ιουνίου 2012, ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς Αντιστράτηγος Στυλιανός Νάσης τέλεσε στη Γαλάτα τα αποκαλυπτήρια της προτομής του ήρωα εθνοφρουρού Πανίκου Αθανασίου.
Το άξιο της πατρίδος τέκνο υπηρετούσε στον Πρώτο Λόχο του 211 Τάγματος Πεζικού. Ως πολυβολητής στο Φυλάκιο 1005 του Αγίου Παύλου στη Λευκωσία, έπεσε τη 16ηΑυγούστου 1974, κατά τη δεύτερη φάση της τούρκικης εισβολής, παραμένοντας μέχρι τέλους στη θέση του και αγωνιζόμενος υπέρ βωμών και εστιών. Τα οστά του ανευρέθηκαν μετά από 35 χρόνια. Η κηδεία του τελέστηκε στη γενέτειρά του στις 17 Οκτωβρίου 2009.
Αντιπροσωπία του Διοικητικού Συμβουλίου του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Καταδρομέων παρευρέθηκε στην τελετή και κατέθεσε δάφνινο στεφάνι. http://www.stoxos.gr/2012/06/74_28.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive