Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

HEIL HITLER - Ν.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - ΚΑΙ .. ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ Ο ΦΥΡΕΡ !


5 σχόλια:

  1. Μιλάμε για δηλωμένους δοσίλογους και τα ΜΜΕ τους χαϊδεύουν τα αυτιά γιατί έτσι βολεύει την ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. KAI δηλωμένοι ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ στο σύστημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχετε πολύ θράσσος εσείς του ΛΑΟΣ που ψηφίσατε το πρώτο μνημόνιο και στην πρώτη συγκυβέρνηση Παπαδήμου να μιλάτε για δοσιλόγους.Η Χρυσή Αυγή απο το 1981 που υπάρχει, ουδέποτε πρόδωσε την πατρίδα. Τώρα, αν πάλι το "δοσίλογοι", αοφρά την ιδεολογία τους, μην ξεχνάτε ότι και στο κόμμα σας υπάρχουν "νεοναζί". Αλήθεια πως καταδεχόσαστε και καταδέχεστε να έχετ "δοσιλόγους" στο κόμμα σας. Αλλά εδώ είχατε ΝΑΙνέκους (Βορίδης,Γεωργιάδης) και στο πρώτο μνημόνιο ήσαστε κι εσείς ΝΑΙνέκοι. Όσο για τα ΜΜΕ, το άρθρο απο το ΈΘΝΟΣ καταφέρεται εναντίων τους. Κι εσείς, αβαντάρετε το μέοσ του Μπόμπολα. Μην υποτιμάτε τη νοημοσύνη μας κύριοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρυσή Ομελέτα, τράβα να γλείψεις τα λείψανα του Χίτλερ όπως κάνει το αφεντικό σου και βγάλε το σκασμό ναζιστικό καθίκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητέ 11:21 π.μ επειδή είστε ευγενής σας απαντάμε.
    1) Το ΛΑ.Ο.Σ ψήφισε ΜΟΝΟ το άρθρο ΕΝΑ (Ενεργοποίηση μηχανισμού στήριξης) και ΚΑΝΕΝΑ απο τα άλλα που αφορούσαν αντιλαϊκά και αντεθνικά άρθρα. Αυτά τα ψήφισαν ΜΟΝΟ ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ. και ΝΤΟΡΑ.
    2)Θεωρούμε προδοσία την πολιτική της Χ.Α. όταν βάλλει κατά εθνικοπατριωτικού κόμματος όπως το ΛΑΟΣ αντί να προσπαθήσουν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να ΚΑΨΟΥΝ πολιτικά το πολιτικό κατεστημένο του δικομματισμού.
    3)Οι Μάκης και Άδωνις δεν είναι πια στο ΛΑΟΣ αλλά στον "φυσικό" τους χώρο των αποστατών του Σαμαρά
    4)Έχουμε βάλει άρθρα αριστερών και δεξιών εφημερίδων που αποκαλύπτουν θέματα, χωρίς αυτό να σημαίνει ταύτιση - αβαντάρισμα με τους εκδότες που συνεχώς καταγγέλουμε.
    5)Δεν υποτιμάμε την νοημοσύνη σας γι αυτό και σας απαντάμε.
    ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive