Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Ομιλία Χρήστου Χαρίτου στην Ν.Ο. Πειραιώς του ΛΑ.Ο.Σ.


01.04.2012: Ο Χρήστος Χαρίτος αναλύει τις θέσεις του ΛΑ.Ο.Σ. στην Νομαρχιακή Οργάνωση Πειραιώς.

Την Κυριακή 1 Απριλίου η Νομαρχιακή Οργάνωση Πειραιώς του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού συγκάλεσε οργανωτική σύσκεψη εν όψει εκλογών, με ομιλητή τον Αναπληρωτή Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής Χρήστο Χαρίτο. Ο κ. Χαρίτος ανέλυσε την πολιτική κατάσταση και επεξήγησε όλη την πορεία του κόμματος από τις τελευταίες εκλογές του 2009 έως σήμερα. Κυρίως, την στάση του ΛΑ.Ο.Σ. στα δύο Μνημόνια και την κυβέρνηση Παπαδήμου.
Ο Χρήστος Χαρίτος εξήρε την στάση ευθύνης που κράτησε ο Γιώργος Καρατζαφέρης και η κοινοβουλευτική ομάδα του ΛΑ.Ο.Σ., καθώς το κόμμασήκωσε ευθύνες που δεν του αναλογούσαν, την ίδια ώρα που η Ν.Δ. σπεκουλάρισε για το Μνημόνιο με τα διάφορα «Ζάππεια», για να καταλήξει σήμερα πλήρως υποταγμένη και εναρμονισμένη στις οδηγίες της Τρόικας και του ΔΝΤ...

Ο κ. Χαρίτος τόνισε ότι η ενίσχυση του ΛΑ.Ο.Σ. στις επικείμενες εκλογές είναι η μόνη αξιόπιστη πατριωτική επιλογή και εξήγησε γιατί η Ν.Δ., ο κ. Καμμένος και η Χρυσή Αυγή δεν αποτελούν πολιτική απάντηση στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας σήμερα. Για τον κ. Καμμένο επεσήμανε ότι την επόμενη ημέρα των εκλογών θα καταλήξει ενσωματωμένος ξανά στην Ν.Δ. Η Ν.Ο. Πειραιώς του ΛΑ.Ο.Σ. με την σειρά της είναι έτοιμη να συνδράμει τον αγώνα του κόμματος στις εκλογές, καλύπτοντας με την δράση της όλη την Περιφέρεια Πειραιώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive