Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Καλή τύχη παιδιά


Είμαι ευγνώμων προς τον Γ. Καρατζαφέρη. Αυτό είπε πρίν λίγο στους δημοσιογράφους ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Άδωνις Γεωργιάδης. Κάτι είναι κι΄αυτό. Αυτός τουλάχιστον ξέρει να αναγνωρίζει . Ο έτερος καπαδόκης που χρόνια προσπαθούσε να γίνει  βουλευτής σαν ακροδεξιός και οπαδός άλλης μισητής προς τον ελληνικό λαό φιλοσοφίας και έπαιρνε 0,001 % , αντί να πεί ένα μεγάλο ευχαριστώ στον άνθρωπο που τον έκανε υπουργό τον έγραψε κανονικά. Πιθανόν να πιστεύει ότι θα τον μαζέψει ο Σαμαράς και θα συνεχίσει με τη ΝΔ την ΄΄αποστολή΄΄ του. Την ίδια εντύπωση μπορεί να έχει και ο Άδωνις. Πάντως όπως και νάχει εμείς τους ευχόμαστε καλή τύχη .

6 σχόλια:

  1. Προσπαθούσε σαν ακροδεξιός να γίνει βουλευτής πριν? γιατί όταν έγινε βουλευτής έπαψε να είναι? μήπως πάει περίπατο το ρητό λοιπόν ότι στο ΛΑΟΣ δεν υπάρχουν ακροδεξιοί που περίτρανα διατυμπάνιζε ο παπαγάλος?

    Δίδαγμα? υπάρχουν επιτέλους και ακροδεξιοί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάντως τα στελέχη της ΝΔ(τουλάχιστον όσα απέμειναν μετά τη σημερινή σφαγή) δεν τον θέλουν το Γεωργιάδη.
    Δικό του κόμμα δεν νομίζω να φτιάξει, γιατί ο κόσμος τον μισεί, ακόμη και οι δεξιοί και δύσκολα θα περάσει το 0.01% που είχε παλιά το Εθνικό Μέτωπο του Βορίδη.
    Οπότε ή θα πει καληνύχτα στη πολιτική του καριέρα ή θα κάνει κολοτούμπα και θα μπει σε ένα αντιδραστικό νεοφιλελεύθερο κόμμα υπό τον Παπαδήμο παρέα με την Αννούλα της Μπίλντενμπεργκ που τόσο αγαπά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ..
    ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ...
    ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑΝΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΙΔΕΕΣ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ..
    ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ...
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΠΙΑ ΕΝΑΣ ΦΕΥΓΕΙ ΔΕΚΑ ΕΡΧΟΝΤΕ....
    ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ....ΑΣ ΤΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΑΘΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΕΛΕΕΙΝΕ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΚΟΣΑΡΙΚΟΥ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΓΛΕΙΦΕΣ ΠΡΙΝ ΦΤΥΝΕΙΣ ΤΩΡΑ;;; ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕΙΣ ΡΕ;;; ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΩΝ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΚΑΙ ΒΟΡΙΔΗ, ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΦΩΝΑΖΩ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙ'ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΕΙΜΑΙ Ο...ΤΡΕΛΟΣ ΚΑΙ "ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ", ΕΤΣΙ ΓΕΛΟΙΕ; ΑΛΗΘΕΙΑ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΡΑ...ΞΥΠΝΗΣΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πλακωσαν και οι αστρατευτοι
    αληθεια,τι ψηφισαν οι εκλεκτοι σου δεν μας ειπες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ "ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ" ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΛΙΖΟΥΝ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ!!! Α, ΡΕ ΚΑΤΙ ΣΟΥΡΓΕΛΑ!!!!! ΣΟΥΡΓΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΒΌΡΙΔΟ ΕΙΤΕ ΧΩΡΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive