Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

ΣΙΓΑ ΜΗ ΣΚΑΣΟΥΜΕ ΚΙ ΟΛΑΣ .ΠΑΜΕ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΜΕ ...ΑΔΩΝΙ και. ΒΟΡΙΔΗ !

Κάποιος επισκέπτεται ένα φίλο του που είναι διευθυντής σε ψυχιατρείο ο οποίος  τον ξεναγεί στις μονάδες του ψυχιατρείου όπου παρατηρεί κάποιους τρελούς να κρατάνε ο καθένας μια χούφτα βότσαλο και να το παίζουν. 

Ο φίλος λέει στον διευθυντή του ψυχιατρείου θέλωντας να μαντέψει...



Αυτοί εδώ σίγουρα έχουν κάνει το βότσαλο κομπολόι!

Σχεδόν νομίζουν οτι το βότσαλο είναι κομπόλοι και μάλιστα Περσίας.

Ακριβώς δίπλα βλέπει κάποιον να περπατάει με υψηλό ανάστημα, και χαμόγελο ικανοποίησης κάνοντας νόημα στους άλλους που τον χειροκροτούν σαν να είναι πρωθυπουργός.

Αυτός εδώ νομίζει οτι είναι πρωθυπουργός λέει χαμογελώντας.

Ναι έχει την ασθένεια Μάκη Βορίδη νομίζει οτι είναι ο μελοντικός πρωθυπουργός της Ελλάδας.

Πιο κάτω βλέπει κάποιους κρεμασμένους πάνω σε κάτι συκιές με κουστούμια να βγάζουν λόγους σαν να είναι στο βήμα της βουλής.

Καλά φίλε μην μου πεις .. αυτοί νομίζουν οτι είναι πρωθυπουργοί και βγαζουν λόγο στο κοινοβούλιο.

Ακόμα χειρότερα έχουν την ασθένεια του Αντώνη Σαμαρά, νομίζουν ότι έχουμε προεκλογική περίοδο και η πρωθυπουργία δική τους!

Απορεί ο φίλος του, μην μου πεις οτι υπάρχουν χειρότερα;

Δυστυχώς φίλε υπάχουν, όλοι αυτοί που είδες εδώ με την κατάληλη θεραπευτική αγωγή θεραπεύονται και πάνε στα σπιτάκια τους... αυτός όμως που θα δείς παρακάτω δεν θεραπεύεται.

Πάνε λοιπόν παρακάτω οπου βλέπει κάποιον σκαρφαλωμένο πάνω σε ένα βαρέλι να βγάζει λόγο μόνος του σαν να ήταν λαοθάλασσα πλήθους απο κάτω.

Αυτός μάλλον έχει την ασθένεια του Άδωνι Γεωργιάδη;

Όχι αυτός πιστεύει οτι είναι ο Γιώργος Καρατζαφέρης!

12 σχόλια:

  1. Κόψτε φάτσες αρουραίων.Για λίγο τυράκι(βλέπε Υπουργεία) θα πουλούσαν και τη μάνα τους.Αυτός είναι ο πατριωτισμός των 2 δοσίλογων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κοίτα που τη φήμη όμως την έχει το πρώην αφεντικό τους όμως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελάτε τώρα να μας μάθετε ..δημοκρατία, τα χρυσά αυγά του Νικόλα. Το "σπίτι" μας λειτουργεί κατά την ... οπτική του ιδιοκτήτη.όχι των υβριζόντων φιλοξουμένων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αργύρη μη δίνεις σημασία.Ένας υπάλληλος του Άδωνι είναι και έχει κάνει 10 σχόλια.Στους προδότες πίπτει πια ράβδος και όχι λόγος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ( Η ΕΛΛΑΔΑ ) ΧΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ Μ@ΥΝΙ ΧΤΕΝΙΖΕΤΑΙ...

    ΑΝ ΘΑ ΠΑΕΙ Ο ΒΟΡΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Ν.Τ.???

    ΑΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΒΟΡΙΔΗΣ ΧΩΡΙΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΘΑ ΣΥΜΜΑΧΗΣΕΙ... ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥΛΙΝΑ.???

    ΑΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΒΟΡΙΔΗΣ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΤΟΥ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΕΛΕΤΑ.???

    ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΚΑΛΑΜΟΚΑΒΑΛΑΡΗΔΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αργύρη/ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, πραγματικά με στεναχωρεί το πως συμπεριφέρεστε απέναντι στον Άδωνι και τον Βορίδη...

    Μεθαύριο δηλαδή αν κι εγώ για τον Α ή Β λόγο διαγραφώ από το ΛΑ.Ο.Σ., έτσι θα μιλάτε και για μένα (ή το οποιοδήποτε μέλος που στηρίζει τον αγώνα τώρα);

    Νόμιζα ότι όλους εμάς μας ενώνει κάτι μεγαλύτερο από ένα κόμμα - η αγάπη για την Ελλάδα. Και πραγματικά θλίβομαι ως προς την αντιμετώπιση που έχουν κάποια παιδιά διαμάντια στην ομάδα μας, όταν για τον Α ή Β λόγο βγουν από αυτή - πόσο μάλιστα αν ο Α ή Β λόγος είναι καθαρά διαφορετικές ιδεολογικές αντιλήψης περί ενός δύσκολου θέματος και με πολύ κόστος!...

    Αν πιστεύετε ότι πήραν τις αποφάσεις τους για να εξυπηρετήσουν δικά τους συμφέροντα, τεκμηριώστε το. Αν τις πήραν γιατί πιστεύουν πως έτσι θα συμβάλλουν για το καλό της Ελλάδος, μην τους στηρίζετε, αλλά τουλάχιστον μην τους επιτίθεστε/προσβάλλετε.

    Με αυτές τις πρακτικές, κάνετε όλους εμάς τους νέους και άπειρους, που στηρίζουμε το ΛΑ.Ο.Σ, να αναρωτιόμαστε αν είναι μια από τα ίδια, και αν έτσι θα αντιμετωπιστούμε αύριο κι εμείς αν το κόμμα σε ένα σοβαρό ζήτημα σταματήσει να μας εκφράζει...

    Μη γίνεστε σαν τους άλλους... Μη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. area 51
    η λεξη ΟΧΙ σχεδον παντα φερνει αποτελεσματα που μπορει τωρα να φαινονται δοκιμασιες,αλλα παντα δικαιωνουν τον επιλογεα
    και για πες μας,τοσα χρονια που λεγαμε ναι,τι καταλαβαμε;
    απλα,η υπουργικη καρεκλα ηταν τοσο γλυκεια για αυτους τους δυο,που δεν ηθελαν να την αφησουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @Ανώνυμος
    Αυτά που λες είναι δικές σου εκτιμήσεις. Η ιστορία και η ζωή κάνουν κύκλους και τα ναι και τα όχι είναι σχετικά. Όσο για την Υπουργική Καρέκλα.. Αν είναι να σταματήσουν το Τζαμί, να φτιάξουν τα πράγματα - ως κάναν μέχρι τώρα, να φέρουν επενδύσεις, να στηρίξουν την ναυτιλία, να σώσουν λεφτά για τους Έλληνες, και μάλιστα με προσωπικό τους κόστος και απομόνωση ακόμα και από την ομάδα τους, συγνώμη... Αλλά αυτό είναι Τιμή γι' αυτούς, και Αχαριστία για τους υπόλοιπους.

    Άλλωστε ο ίδιος ο Καρατζαφέρης είπε: «Θα με έχετε σύμμαχο στις όποιες θετικές αποφάσεις σας». Αν λοιπόν τα παιδιά αυτά, λέγοντας το ΝΑΙ εξασφαλίσουν ότι θα μείνουν στα πράγματα και θα κάνουν αυτό που θεωρούν σωστό - που μέχρι χθες έτσι το θεωρούσε σωστό και όλος ο ΛΑ.Ο.Σ., γιατί θα πρέπει να είμαστε απέναντί τους, αντί να είμαστε σύμμαχοί τους (όταν θα είμαστε σύμμαχοι στις θετικές αποφάσεις των άλλων;;;);... Για ένα ΝΑΙ και ένα ΟΧΙ;... Το ΛΑ.Ο.Σ. αποχώρησε άλλωστε - άρα Θεσμικά δεν πήρε θέση. Γιατί πρέπει να στραφεί εναντίων δύο ατόμων, που για ιδεολογικούς λόγους αλλά και των όσων είδαν/βίωσαν, θέλουν να κάνουν κάτι καλό γι' αυτή την χώρα, παίρνοντας μάλιστα τεράστιο ρίσκο;

    Ας είμαστε ενωμένοι, ας σεβόμαστε ο ένας τον άλλο, ας μην είμαστε αχάριστοι.. Μόνο έτσι μπορούμε να έχουμε μέλλον. Αλλιώς θα καταντίσουμε μικροπολιτικάντιδες που κοιτάν μόνο το "μαντρί" τους - σαν όλους τους άλλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αν το ΛΑ.Ο.Σ. θέλει να είναι συνεπή με αυτά που λέει εγώ μια λύση βλέπω. Ακόμα κι αν τους έχει διαγράψει, θα πρέπει, εφόσον το ΝΑΙ πέρασε, και εφόσον το ΛΑ.Ο.Σ. θα στηρίξει - κατά δήλωση του προέδρου - τις όποιες θετικές αποφάσεις των άλλων, να προτείνει και να προωθήσει τα 2 αυτά παιδιά, στο να μείνουν στα Υπουργεία. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ... Και ασχέτως του σε ποιό κόμμα είναι ή θα πάνε, να στηριχθούν ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ - ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.

    Συν το ότι, αυτή πράξη, θα ήταν πραγματικά μια ρήξη και ανατροπή σε αυτή την «κομματοσκυλικη» νοοτροπία που έχει καλλιεργηθεί στο λαό. ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ Η ΕΛΛΑΔΑ. Και οι πρώην Σύντροφοί μας, εφόσον ΒΟΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, πρέπει να στηρίζονται από εμάς. Καλύτερα ένας Άδωνις στο Υπ. Ναυτιλίας, παρά ΕΝΑΣ ΑΣΧΕΤΟΣ!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συμφωνώ σύντροφε area51 με τα λεγόμενά σου, το μένος εναντίον αυτών των 2 πολιτικών πρέπει να σταματήσει, δεν τιμά ούτε το μπλόγκ, ούτε τον Καρατζαφέρη. Είναι άλλο θέμα η πολιτική διαφωνία κι άλλο πράγμα αυτό, που γίνεται τώρα, που τους έχουν σούρει τα πάντα σε προσωπικό επίπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. area51,εσυ τι νομιζες; οτι εσενα θα σου φερθουν διαφορετικα εαν φυγεις; αχαχαχχαχααχαχαχαχααχαχ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. αα, αρεα δεν ηξερες τοσο καιρο σε τι απο-κομμα βρισκεσαι; δηλαδη εσυ νομιζεις οτι αυτο που κανεις το κανεις για την Ελλαδα δια μεσω του ΛΑγΟΣ;; ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧ!! ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΡΡΟΗΣ! ΕΔΩ ΛΕΝΕ "ΟΧΙ" ΚΑΙ ΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝΕ!!!!ΤΟΣΟ ΣΥΝΕΠΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive