Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Ψεύτικα λόγια . Του Αντώνη Μυλωνάκη


Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα. Λαικό άσμα ειδικά αφιερωμένο σε κάποιο κουρασμένο παλληκάρι . Τον φίλο μου τον Φαήλο Κρανιδιώτη. Τον άνθρωπο που έμεινε δίπλα στο Σαμαρά στα δύσκολα πέτρινα  πολιτικά του χρόνια. Εναν  καθαρό εκφραστή της λαίκής δεξιάς που πρόσφατα στο αποκαλυπτικό δελτίο του ΕΧΤΡΑ 3 διαβεβαίωνε ότι δεν θα ψηφίσει την κατοχική  δανειακή σύμβαση ο πρόεδρος της ΝΔ. Τώρα δυστυχώς γι΄αυτόν θ΄αναγκαστεί να κάνει παρέα με αυτους που μέχρι πρότινος κατηγορούσε. Τους ντιντίδες, τους βαψομαλιάδες , τους φλώρους...
όπως αποκαλούσε τους νεοφιλελεύθερους της παράταξής του. Εχασες τα παλληκάρια ,τους κύριους εκφραστές του λαού αγαπητέ μου Φαήλο. Εχασες αυτούς με τους οποίους συμφωνούσες μέχρι τώρα. Η ευθύνη πάντως είναι αποκλειστικά δική σου. Δεν φταίνε αυτοί που άλλαξες σκέψεις και ιδανικά και προτίμησες να δειλιάσεις μπροστά στον κίνδυνο να χάσεις την μελλοντική βουλευτική  σου έδρα, παρά να χαιρετίσεις στρατιωτικά όπως έμαθες  σαν κομάντο απο τους αξιωματικούς σου και να πείς στον Αντωνάκη : ΟΧΙ κύριε σας χαρίζω μια πιθανή έδρα. Εγώ θα μείνω και θα πολεμάω μέχρι να ελευθερώσω τη πατρίδα μου. Αυτό το πολύ απλό όπως έπραξαν πολλά γνήσια παλληκάρια αλλά και η παντελονάτη κ. Βόζεμπεργκ. Αλλά εσύ προτίμησες να υποταχθείς χωρίς να πολεμήσεις στους διεθνείς τοκογλύφους και τους γερμανοτσολιάδες . Εύχομαι να έχω κάνει λάθος . Γειά σου φίλε.

1 σχόλιο:

  1. ..ΜΟΥΤΡΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ...ΑΝΤΟΥΑΝ ΝΤΙ ΧΛΙΜΠΙΝΤΙΧ ΚΟΥΡΑΔΟΦΑΗΛΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive