Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

ΕΠΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ


 (διαβάστε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ τι είχαμε γράψει στις 16/12/2011 και ώρα 3 παρά τέταρτο) «ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΧΤΑΡΜΑΣ». (αφού το διαβάσετε συγκρίνετε το με όλους - από όλα τα κόμματα τους ανεξάρτητους βουλευτές!)
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ TSIAPIS.COM
Η ΑΡΧΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΕΔΩ http://www.tsiapis. com/2011/12/blog-post_16.html

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΧΤΑΡΜΑΣ

Εννοείται ότι η ώρα δημοσίευσης της παρούσας ανάρτησης θα είναι 3 παρά τέταρτο τα ξημερώματα. Έτσι για να θυμηθούμε και λίγο τις νομαρχιακές εκλογές του 1994....
στην Αθήνα όπου μέχρι 3 παρά εκλεγότανε ο Κατριβάνος ως υπερνομάρχης και ξαφνικά άλλαξε υπέρ Κουλουμπή (τι δεν σας άρεσε; Εμ θέλατε να σας γραψω για το 2000 που μέχρι την 1 η ώρα εκλεγότανε η ΝΔ και μετά βγήκε το ΠΑΣΟΚ;)

Δεν θα σας κουράσω πολύ. Απλά μια που είναι της μόδας οι συνεργασίες – συνασπισμοί κομμάτων να πούμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι αυτοτελές κόμμα δηλαδή τον απαρτίζουν πολλά σε ισχύ κόμματα, εκ των οποίων και ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ που είναι αυτοτελές κόμμα δηλαδή είναι μόνο στο τίτλο συνεργασία κομμάτων καθώς τα κόμματα που τον απαρτίζουν έχουν καταργηθεί – δηλ. συγχωνεύθηκαν.

Σήμερα λοιπόν λέω να παίξουμε με τις εικόνες. Κάντε κλικ σε κάθε εικόνα και θα οδηγηθείτε σε κάποιο άλλο url (ανίγει σε νέο παράθυρο και παρακαλώ διαβάστε προσεκτικότατα τι λένε τα κείμενα που θα οδηγηθείτε).
Είπαμε απλά δεν είχα τι να κάνω και έγραψα αυτή την ανάρτηση.




Διαβάστε και τις παρακάτω αναρτήσεις από άλλα sites - blogs:

1η ανάρτηση
2η ανάρτηση

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive