Τρίτη 31 Μαΐου 2011

ΠΕΡΙΕΡΓΟ: Αναβάλλεται η συζήτηση στο ΣτΕ για ιθαγένεια/συμμετοχή αλλοδαπών στις δημοτικές εκλογές για 02.12.2011


Έκθεμα Παρασκευής 27.05.2011

Και νέα επίθεση σε καμαριέρα από τραπεζίτη

Ο πρώην επικεφαλής μιας
από τις μεγαλύτερες
αιγυπτιακές τράπεζες
συνελήφθη τη Δευτέρα
με την κατηγορία
της σεξουαλικής
κακοποίησης μιας
καμαριέρας σε
 ξενοδοχείο του Μανχάταν.

Το "σπίτι του Κεμάλ", ήταν η αιτία να ξεκληριστεί ο ελληνισμός της Πόλης

 


3 Σεπτεμβρίου 1955 Θεσσαλονικη
Η γυναίκα του Τούρκου Προξένου στην Θεσσαλονίκη καλεί εναν Έλληνα φωτογράφο και του ζητάει να φωτογραφήσει τον περίβολο του Προξενείου, το οποίο στεγάζεται δίπλα σε παλιό σπίτι, στο οποίοέζησε για 12 χρόνια ο Μουσταφά Κεμάλ (γεννήθηκε στη Χρυσαυγή Λαγκαδά). Το "Σπιτι του Κεμαλ" ειναι.. 

Υδρογονάνθρακες: το 2012 η αδειοδότηση για εκμετάλλευση – Επενδύσεις €1,3δισ. για φυσικό αεριο

Εντός του επομένου έτους τοποθέτησε ο … υφυπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Γιάννης Μανιάτης την έναρξη Διεθνούς Γύρου Αδειοδότησης για την εξερεύνηση και εκμετάλλευση υδρογονανθράκων στο Ιόνιο Πέλαγος και τη νότια Κρήτη, μιλώντας στο Oil & Gas Conference.

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ ! «Επαναχρησιμοποίηση βιβλίων»


Εγκύκλιο με την οποία παρακινεί τους μαθητές να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα «επαναχρησιμοποίηση βιβλίων» απέστειλε η υπουργός Παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου.

Στις 6 Ιουνίου οι μαθητές καλούνται να παραδώσουν στο σχολείο τους τα βιβλία της χρονιάς που πέρασε, προκειμένου ή να μοιραστούν σε άλλους μαθητές ή να δοθούν για ανακύκλωση.

ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ !!!

 Δεν πέρασε ούτε μια ημέρα απο την γνωστοποίηση του αφοπλισμού της Ελληνικής Εθνοφυλακής στην περιοχή της Μακεδονίας και ήδη το γεγονός σχολιάζεται σε Εθνικιστικά Αλβανικά μπλόγκ που παρακολουθούμε εδώ και αρκετές ώρες .

Οι Αλβανοί εκφράζουν την πεποίηθηση ότι τώρα είναι η ώρα για να μας "δείξουν" Το τι θα μας δείξουν ακριβώς δεν διευκρινίζεται αλλά επιμένουμε ότι αυτή τη στιγμή είμαστε τρωτοί σε ανορθόδοξο πόλεμο απο την ACTOSH ή τον UCC ή όποιον άλλο βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα . Ο χρόνος μας αυτή τη στιγμή είναι περιορισμένος μιας και προσπαθούμε να μάθουμε ότι μπορούμε απο τα Εθνικιστικά Αλβανικά Φόρα καθώς και απο τον Τουρκικό τύπο .

Η 5η δόση έρχεται… ο “τσάρος” φεύγει. Γράφει ο NΙΚΟΛΑΟΣ-ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ

Όλες οι ενδείξεις συγκλίνουν στο ότι, ακόμη και τυχόν απρόβλεπτες αναποδιές της τελευταίας στιγμής,δεν πρόκειται να ανατρέψουν τη συμφωνία με την τρόικα για το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα, και εν συνεχεία την ομαλή εκταμίευση της 5ης δόσης, που είχε τεθεί ως προαπαιτούμενο, προκειμένου να αποφύγει η Ελλάδα τη στάση πληρωμών τον Ιούλιο.

Δ. Λιακόπουλος: "Πλησιάζει η ώρα του "ξεπαστρέματος" των πολιτικών από τη Νέα Τάξη Πραγμάτων. Η Παγκόσμια Διακυβέρνηση έρχεται"!


Εδώ και ενα μήνα περίπου, δεν μιλάω, δεν γράφω στο liako.gr, δεν κάνω ραδιοφωνικές εκπομπές και απλά παρατηρώ το τι συμβαίνει γύρω μου. Ίσως και να απολαμβάνω την ηλιθιότητα του αγελαίου πλήθους, που ανέκαθεν πήγαινε εκεί που του έλεγαν τα πραγματικά και παγκόσμια αφεντικά του, που βρίσκονται πίσω από την κουρτίνα.
Στα αφεντικά αυτά ανήκουν οι ανίκανοι πολιτικοί ηγέτες που διορίστικαν μέσω εκλογών σε όλα τα κράτη και στα ίδια αφεντικά ανήκουν και οι προγραμματισμένοι "επαναστάτες" που κάνουν λέει ένα αυθόρμητο ξεσηκωμό σε όλη την Ευρώπη και σταδιακά σε όλο τον κόσμο, με σκοπό να φύγουν οι διεφθαρμένοι πολιτικοί και να έλθουν εκείνοι που με μία παγκόσμια διακυβέρνηση θα μας δώσουν λύση πακέτο.

Ε.Ε. – ΤΟΥΡΚΙΑ :υπόμνημα 7 σημείων του Νταβούτογλου

Σε ανταπόκριση του Παύλο Ξανθούλη από Βρυξέλλες που δημοσιεύεται στο κυπριακό κυριακάτικο φύλλο “Φιλελεύθερος” με τίτλο «’Τουρκικό χέρι’ στην εξωτερική πολιτική της ΕΕ» και υπότιτλο «Υπόμνημα επτά σημείων υπέβαλε ο Αχμέτ Νταβούτογλου» επισημαίνεται ότι λόγο στη διαμόρφωση της εξωτερικής πολιτικής της ΕΕ προσδοκά να αποκτήσει η Άγκυρα, αξιώνοντας συμμετοχή στις Συνόδους Κορυφής των Βρυξελλών αλλά και κοινές διαβουλεύσεις ΕΕ-Τουρκίας για διεθνή και περιφερειακά ζητήματα, με επίκεντρο τα Δυτικά Βαλκάνια. Η Τουρκία έχει μάλιστα υποβάλει υπόμνημα επτά σημείων προς την ΕΕ, διά του υπουργού Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου.

Αίρεται η ανωνυμία όσων διαπράττουν εγκλήματα κι όχι συλλήβδην των bloggers


Πολύς λόγος γίνεται πάλι με χαιρέκακα δημοσιεύματα σε επαγγελματικές σελίδες του διαδικτύου για την άρση της ανωνυμίας των blogs.
Αυτό προέκυψε μετά τη νέα γνωμοδότηση του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου κυρίου Αθανάσιου Κατσιρώδη,ο οποίος ακολούθησε πιστά το πνεύμα των δύο παλαιότερων γνωμοδοτήσεων, που είχαν εκδώσει ο συνταξιούχος πλέον εισαγγελέας του ανώτατου δικαστηρίου,κ. Γιώργος Σανιδάς  και στη συνέχεια ο σημερινός εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, κ. Ιωάννης Τέντες.

Οι αγανακτισμένοι καπελώνονται και από αυτούς που δήθεν τους προστατεύουν!

Προσπάθησα να μην εκφέρω γνώμες τόσο καιρό για τους αγανακτισμένους. Γιατί απλά καταλαβαίνω τι σημαίνει αγανάκτηση.. Σήμερα όμως διαπίστωσα πως, χωρίς να το καταλαβαίνουν καπελώνονται - κάτι που είναι φυσικό, όταν μιλάμε για μη οργανωμένα κινήματα - ευάλωτα σε όποιον τα προσεγγίσει καλύτερα (προπαγάνδα του όχλου).

ΠΡΟΣΟΧΗ !! Ομάδα «αγανακτισμένων» κατευθύνθηκε να μπεί ΜΕΣΑ στη Βουλή. Προσπάθησαν να προσεγγίσουν την πλαϊνή είσοδο.

Ομάδα «αγανακτισμένων» κατευθύνθηκε προς τη Βουλή
Ομάδα περίπου 200 διαδηλωτών ξέφυγε από το πλήθος επί της Αμαλίας και κατευθύνθηκε προς την πλαϊνή είσοδο της Βουλής επί της Βασ. Σοφίας φωνάζοντας συνθήματα κατά των πολιτικών.

Αυτήν την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη συνεδρίαση εντός του ελληνικού Κοινοβουλίου. Για το λόγο αυτό οι αστυνομικές δυνάμεις στο σημείο ενισχύονται συνεχώς.
ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ>>

ΑΠΟΨΗ : ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΜΕ ΟΡΜΗΤΗΡΙΟ ΤΗΝ "ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ' ΠΟΥ ....ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ !


Αυτή τη στιγμή που διαβάζετε τις τελευταίες αναρτήσεις μας , εκπέμπει (σκανάρετε τις συχνότητες της nova και περιστασιακά μεταξύ 02-09 στα VHF) αλβανικός παράνομος τηλεοπτικός σταθμός στην Αθήνα απ'όπου δίνονται "οδηγίες" στους "Αλβανούς της Ελλάδας" για το πως θα προστατέψουν τη ζωή τις "περιουσίες" τους (τα έσοδα από πρέζα,πουτάνες και όπλα θα εννοεί) τα συμφέροντα και το ζωτικό χώρο του ..... αλβανικού έθνους !
Οι Αλβανοί καλούνται , επίσης , να οργανώσουν "ομάδες προστασίας" του αλβανικού πληθυσμού της Αθήνας και κυρίως της νότιας Αλβανίας !
Καλούνται σε επιφυλακή για την προστασία ευαίσθητων χώρων όπως σχολεία όπου φοιτούν αλβανοί μαθητές. Από τα φτωχά αλβανικά μας , δεν καταφέραμε να καταλάβουμε ποιος είναι ο εχθρός.... Δυστυχώς πολύ σύντομα όπως φαίνεται , θα μάθουμε... 
Η εθνική μας που(ΣΤΑΡ)α , υπό τα χειροκροτήματα του βοοειδούς κοινού του , σπεκουλάρει πάνω στα πρόβατα της πλατείας "συντάγματος" και τα ωθεί να"δράσουν" ....αποτελεσματικά ;;!!
Έλληνες ,
οπλιστείτε με θάρρος
κρατήστε επαφή με φίλους και συγγενείς και μένετε ενημερωμένοι .....
Ανάρτηση Από τον  Μαύρο Πρόβατο στο ΑΝΤΙ-"Αντιπροσώπευση"

Ο ΑΔΩΝΙΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΕΞΤΡΑ 3. ΖΩΝΤΑΝΑ ΕΔΩ..


KLIK ΕΔΩ>>http://www.extra3.tv/

Μ. Θεοδωράκης: «Υπακοή στην τρόικα δε μπορεί να υπάρξει»

 Χιλιάδες κόσμου χειροκρότησαν το μεγάλο μουσικοσυνθέτη

Πριν από λίγα λεπτά ολοκληρώθηκε η ομιλία του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη Μ. Θεοδωράκη στα Προπύλαια, ο οποίος κάλεσε τους Έλληνες να «αντιδράσουν ενωμένοι στις επαίσχυντες συμφωνίες του μνημονίου που παραχωρούν τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας».ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ..

ΠΡΟΣΕΧΕ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΕΡΓΕ

Aκούς εκεί, να... οδηγεί !! Μια γυναίκα από τη Σαουδική Αραβία.Σταμάτησε την εκστρατεία υπέρ των γυναικών και αφέθηκε ελεύθερη

Περιπέτειες με τις αρχές είχε τριανταδυάχρονη γυναίκα από τη Σαουδική Αραβία, επειδή αποφάσισε να ανεβάσει βίντεο στο διαδίκτυο με την ίδια να οδηγεί αυτοκίνητο.
Η παράτολμη για την κοινωνία των Σαουδαράβων γυναίκα, αρχικά συνελήφθη, αλλά, στη συνέχεια, αφέθηκε ελεύθερη αφού υποσχέθηκε ότι θα σταματήσει την εκστρατεία που κάνει με στόχο να δοθεί το δικαίωμα της οδήγησης στις γυναίκες.
Όπως δημοσιοποίησε ο διαδικτυακός ιστός Σαμπκ, η Μάναλ αλ Σερίφ και αρκετές ακόμη γυναίκες προσπαθούν μέσω του ίντερνετ να ανατρέψουν την άρνηση των ιθυνόντων της Σαουδικής Αραβίας να επιτρέπουν στις γυναίκες να οδηγούν.

Γνωμοδότηση Αρείου Πάγου για άρση ανωνυμίας των blogs


Γνωμοδότηση Αρείου Πάγου για άρση ανωνυμίας των blogs 
Το τέλος της ανωνυμίας των bloggers που είχε βάλει το 2009 ο τότε εισαγγελέας του Αρείου ΠάγουΓεώργιος Σανιδάς και επικύρωσε εν συνεχεία ο σημερινός εισαγγελέας Ιωάννης Τέντες επαναλαμβάνει σήμερα με νέα γνωμοδότησή του ο αντεισαγγελέας του Ανωτάτου ΔικαστηρίουΑθανάσιος Κατσιρώδης. 

Ο κ. Κατσιρώδης επανέρχεται στο θέμα αυτό ύστερα από νέο ερώτημα του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Οικονομικών Εγκλημάτων Αρχαιοκαπηλίας και Ηθών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής.

ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ (ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ)


Αν χτυπήσω το χέρι μου, δε θα το κόψω. Θα προσπαθήσω να το θεραπεύσω. Μέχρι να εξαντλήσω όλα τα περιθώρια. Και μόνο αν δε θεραπεύεται με τίποτα και κινδυνέψω να πεθάνω, τότε μπορεί να αποφασίσω να το κόψω.

Δε χρειάζεται να καταλύσουμε το κράτος. Κράτος έχουμε, το οποίο κακήν - κακώς δουλεύει. Σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες, υπάρχουν ακόμα άνθρωποι οι οποίοι...
εργάζονται. Μπορεί να μην απολαμβάνουμε το επίπεδο υπηρεσιών που θέλουμε, όμως όταν κάνουμε μια αίτηση, κάποια στιγμή η δουλειά μας γίνεται.

Από τα παλικάρια της φακής … στον πρωθυπουργό της δραχμής!


Από τα καλύτερα που είπε η Ντόρα Μπακογιάννη στην ομιλία της στο κλείσιμο των εργασιών του ιδρυτικού συνεδρίου της Δημοκρατικής Συμμαχίας! Αναφερομένη στον Αντώνη Σαμαρά, αν και δεν το κατονόμασε, ανέφερε πως «ορισμένοι βάζουν το προσωπικό τους συμφέρον πάνω από το εθνικό και το μόνο που τους νοιάζει είναι να περάσουν στην ιστορία ως … πρωθυπουργοί της δραχμής».
Piazza del popolo

Τι απέγιναν τα ανθρωπάκια αυτά;

Πόσο μου έλειψαν οι τύποι!!! 

Ξέρει κανείς που βρίσκονται; 

Τι ωραία περνούσαμε τότε με δαύτους!

http://piazzadelpopolo.blogspot.com/2011/05/blog-post_1564.html

ΚΕΔΕ: «ΕΚΛΕΙΣΑΝ» ΑΣΚΟΥΝΗ ΠΑΣΟΚ – Δ.Α.

Ο δήμαρχος Καλλιθέας Κώστας Ασκούνης θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο διάδοχος του Νικήτα Κακλαμάνη στην προεδρία της Κεντρικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδας (ΚΕΔΚΕ) η οποία θα μετονομαστεί σε Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ). Αυτό, στην ουσία, αποφασίστηκε σεσυνάντηση που είχαν χθες μεταξύ άλλων ο γραμματέας Αυτοδιοίκησης του ΠΑΣΟΚ Λάμπρος Μίχος με το γραμματέα της Δημοκρατικής Αριστεράς Σπύρο Λυκούδη και τον υπεύθυνο Αυτοδιοίκησης Ανδρέα Νεφελούδη.

Μήπως πρέπει να αγανακτήσουν οι αγανακτισμένοι με αυτούς που πάνε να τους καπελώσουν; Είναι ΠΟΛΥ σοβαρό το θέμα.


Αριστεροί και Απατριδες οι "κεφαλές" των "Αγανακτισμένων";

Μάλιστα στο blog http://real-democracy.gr τα πρακτικά από την πρώτη ανοιχτή συνέλευση της "Πραγματικής Δημοκρατίας Τώρα" στην πλατεία Συντάγματος δημοσιεύτηκαν.

http://real-democracy.gr/el/πρακτικά/1η-λαϊκή-συνέλευση-συντάγματος-25052011-31052011-0400

«Μυρίζει» νέο συμβούλιο πολιτικών αρχηγών


Στα σκαριά βρίσκεται η σύγκληση και νέου Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών υπό τον Κάρολο Παπούλια. Ενδεχόμενο το οποίο βρίσκεται στα σχέδια του Πρωθυπουργού σε μια προσπάθεια να
ξανακάνει άνοιγμα συναίνεσης στις πολιτικές δυνάμεις του τόπου και ειδικά στην ΝΔ, στοχεύοντας στη σύγκληση απόψεων με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης προκειμένου να μπορέσει να συνεχιστεί απρόσκοπτα η κυβερνητική πολιτική.

O Καλλικράτης «αφανίζει» τις ορεινές περιοχές

Μπορεί στην αρχαιότητα να ήταν ένας από τους μεγαλύτερους αρχιτέκτονες, όμως στη σύγχρονη εποχή της αυτοδιοικητικής μεταρρύθμισης αποδεικνύεται μάλλον αγεωγράφητος. Για τον «Καλλικράτη» ο λόγος, ο οποίος ελαχιστοποίησε την ορεινή Ελλάδα. 

ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΜΕ ΘΕΜΑ "ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ"



Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης επανακατέθεσε 
Επίκαιρη Ερώτηση της 12/4/2011 προς τον Πρωθυπουργό 
με θέμα "Προβλήματα και Προοπτικές της Ελληνικής 
Νεολαίας".
Το κείμενο της Επίκαιρης Ερώτησης του Προέδρου του 
ΛΑ.Ο.Σ. έχει ως εξής: 
Προς τον αξιότιμο κ. Πρωθυπουργό
ΘΕΜΑ: "Προβλήματα και Προοπτικές της Ελληνικής 
Νεολαίας"
κ. Πρωθυπουργέ,

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ !! KATAΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ.

 
ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ
ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΚΑΙ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΟΣ ΨΗΦΙΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ!

Η CIA υποθέτει στρατιωτικό πραξικόπημα εάν οι διαδηλώσεις και τα μέτρα λιτότητας συνεχίσουν να αυξάνονται!


Η τεταμένη κατάσταση στην Ελλάδα με τον εκβιασμό της επόμενη δόσης του δανείου των 110 δις ευρώ της ΕΕ / ΔΝΤ και τις καθημερινές διαδηλώσεις των πολιτών στις πλατείες της χώρας έχουν οδηγήσει σε δημοσιεύματα που κάνουν λόγο ακόμη και για δήθεν στρατιωτικό πραξικόπημα. Βεβαίως πρόκειται για τεχνάσματα που στοχεύουν στον εκφοβισμό των πολιτών ώστε να βάλουν τέλος σε αυτό το αυθόρμητο και ακομμάτιστο κίνημα πολιτών. Πολιτών, που για πρώτη φορά ενεργοποιούνται πραγματικά πετώντας από πάνω τους τον όποιο κομματικό μανδύα και δρώντας συλλογικά χωρίς ανούσιες κομματικές αντιδικίες.

Ο Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΑΛΤΕΡ. ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΚΕΙΜΕΝΟ




ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ 
κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ 
ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ Γ. AYTIA

«Ο Ιούνιος θα είναι ο χειρότερος μήνας όλων των δεκαετιών. 
Κάθε ώρα που περνάει οι φόροι θα πέφτουν σαν "ταξίμετρο" 
στο κεφάλι του Ελληνικού λαού. Αν συνεννοηθούμε θα 
μπορέσουμε να αποκρούσουμε τον "εισβολέα" καλύτερα και 
θα είναι λιγότερο επώδυνα τα μέτρα σε βάρος του Ελληνικού 
λαού. Όσο αφήνουμε έναν "ανήμπορο" Γ. Παπανδρέου με 
μια ασύνδετη και ανύπαρκτη -για μένα- κυβέρνηση, τόσο τα 
πράγματα θα χειροτερεύουν. Άρα, είμαστε συνυπεύθυνοι 
από την στιγμή που δεν πάμε να βγάλουμε την χώρα από το 
"λούκι" που την έχει βάλει ο Παπανδρέου.
"Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα"».
Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. 
Καρατζαφέρης, στην πρωινή εκπομπή του Γ. Αυτιά 
«ΚΑΛΗΜΕΡΑ» στον τηλεοπτικό σταθμό ALTER.
ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ..

ΚΙ ΑΛΛΗ ΕΚΡΗΞΗ ΦΙΑΛΗΣ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΣΕ ΜΑΖΑΓΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ

 Κι άλλη φιάλη υγραερίου έσκασε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος που λειτουργούσε με προέγκριση. Πρόκειται για ένα κομμωτήριο στη συμβολή των οδών Μιχαήλ Βόδα και Παρασίου, στην πολύπαθη γειτονιά του Αγίου Παντελεήμονα, που ανήκε σε αλλοδαπούς. Απ' ό,τι γνωρίζουμε, ο φερόμενος ως ιδιοκτήτης, ενώ είχε πάρει την προέγκριση, δεν φρόντισε εντός του προβλεπόμενου τριμήνου να καταθέσει τα πιστοποιητικά που απαιτούνται για να λάβει την τελική άδεια. Πρόκειται για μια συνήθη πρακτική των αλλοδαπών καταστηματαρχών, που αποφεύγουν έτσι να περάσουν τον έλεγχο της Πολεοδομίας, της Πυροσβεστικής και των άλλων δημόσιων και δημοτικών υπηρεσιών, αφού τα μαγαζιά τους στο σύνολό τους δεν πληρούν ούτε τις ελάχιστες προϋποθέσεις νόμιμης λειτουργίας. 
http://www.paron.gr/v3/new.php?id=67152&colid=66&dt=2011-05-29%200:0:0

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ: "ΠΑΤΡΙΔΑ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ" "ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΡΕ !! "



Και για όσους θεωρήσουν πως αυτά που είπε ο Αντώνης είναι... "ακροδεξιά", ας διαβάσουν απο πότε τα έλεγαν οι ΕΛΛΗΝΕΣ:

''Στη δικαιοσύνη συνίσταται το να μπορεί να διανείμει ο άνθρωπος τα αγαθά ανάλογα με την αξία και το να διατηρεί τα πατροπαράδοτα ΗΘΗ και ΕΘΙΜΑ και τους γραπτούς νόμους και το να λέει την αλήθεια, έστω και αν αυτή αντίκειται στο συμφέρον του, και το να τηρεί τις υποσχέσεις. Και πρώτα απ όλα τα δίκαια είναι όσα αφορούν στους ΘΕΟΥΣ, έπειτα στις θεότητες, έπειτα στην ΠΑΤΡΙΔΑ και στους ΓΟΝΕΙΣ και έπειτα στους ΝΕΚΡΟΥΣ σε αυτούς ανήκει η ευσέβεια, που είτε είναι μέρος της δικαιοσύνης, είτε την ακολουθει. Την δικαιοσύνη ακολουθει η διάθεση προς τήρηση του θειου νόμου και η αλήθεια και η πίστη και το μίσος κατά του κακού.''

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ "Περί αρετών και κακιων"

1.500.000 ευρώ μόνο για ξένους ανέργους

Η «ΣυνΑΝΑΠΤΥΞΗ» είναι έργο που αφορά την εργασιακή αποκατάσταση μεταναστών, αποσκοπώντας τελικά στην τοποθέτηση 30 εξ αυτών σε κάποια δουλειά. Προσοχή, μόνο μεταναστών και όχι Ελλήνων, αφού ρητά από το πρόγραμμα αποκλείει προκαταβολικά οποιονδήποτε Έλληνα άνεργο θέλει να βρεί δουλειά. Επειδή ακριβώς, το έργο αυτό αποκλείει τους Έλληνες ανέργους, το θέμα ελέγχθηκε κοινοβουλευτικά προκειμένου να διευκρινιστεί γιατί μια τέτοια πρωτοβουλία αποτελεί προτεραιότητα της Κυβέρνησης αλλά και για να δημοσιευτούν οι χρηματοδοτήσεις των εμπλεκόμενων ΜΚΟ στην υπόθεση αυτή.

ΒΡΩΜΑ & ΔΥΣΩΔΙΑ .Κύπρου και Επτανήσου

Δεκάδες λαθρομετανάστες έχουν καταλάβει, υπό τις ευλογίες των «προοδευτικών», το εγκαταλειμμένο κτίριο που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Κύπρου και Επτανήσου. Και σαν να μην έφτανε η δυσωδία που αποπνέει η γύρω περιοχή, αφού το κτίριο έχει καταντήσει ένα τεράστιο αφοδευτήριο και όπως λένε οι κάτοικοι και στέκι ναρκωτικών, έχουμε και λαθραία μεταφορά νερού, που το πληρώνουν οι δημότες, προκειμένου να μη διψάσουν οι καταληψίες. Πριν από λίγες μέρες μια «ανθρώπινη αλυσίδα» Ελλήνων (αυτών που θέλουν πολυφυλετική τη χώρα) και λαθρομεταναστών είχε σχηματιστεί και μετέφερε μπιτόνια νερό στο συγκεκριμένο κτίριο. Ξέρει μήπως κάτι γι' αυτό η κ. Ελένη Βήχου ή η πρόεδρος του 6ου Δημοτικού Διαμερίσματος Χριστίνα Βασιλείου; 

Η ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ…

Στο κόμμα της Ντόρας φαίνεται ότι έχουν χάσει τελείως την επαφή με την πραγματικότητα.Υποψήφιοι για την Κεντρική Επιτροπή του κόμματός της ο γιος της Κώστας Μπακογιάννης και ο πρώην γαμπρός της Δ. Ζαφειριάδης.Μην εκπλήσεστε! Έτσι αντιλαμβάνεται τη δημοκρατία η Ντόρα. Αυστηρά… οικογενειακά.

ΕΝΩ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ

kraktis parapolitikon

Έντεκα μπράβοι κατά της Λιάνας


Την απειλή για τη σωματική ακεραιότητά της και τις σκοτεινές συνθήκες που επικρατούν στο καζίνο της Πάρνηθας με το πρόσχημα της ασφάλειας καταγγέλλει η βουλευτής του ΚΚΕ κ. Λιάνα Κανέλλη, μετά τον πρωτοφανή και ανοίκειο προπηλακισμό της από έντεκα μπράβους, κατά την επίσκεψή της χθες το βράδυ, όταν πήγε να ενημερωθεί από τους εργαζομένους σε μια τυπικού χαρακτήρα επίσκεψη.

Η “ΚΙΒΩΤΟΣ” ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΓΑΒΡΙΗΛ ΣΤΟΥΣ ΔΟΛΟΥΣ ΤΗΣ ΜΑΝΗΣ.Toυ Γιάννη Σωτηρόπουλου



ΜΟΝΑΧΟΙ ΕΚΤΡΕΦΟΥΝ ΑΛΟΓΑΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΙΠΠΑΣΙΑ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
Ταξιδέψαμε έως τους Άνω Δολούς της Μεσσηνιακής Μάνης, λίγα χιλιόμετρα έξω από την Καλαμάτα και συναντήσαμε τέσσερις μοναχούς, οι οποίοι έχουν μετατρέψει το ιερό κάθισμα «της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος», σε οικολογικό παράδεισο και κιβωτό διάσωσης σπάνιων φυτών και ζώων.Εκτρέφουν σκυριανά αλογάκια και μανιάτικα γαϊδουράκια που τελούν υπό εξαφάνιση. Παράλληλα, ντόπια δέντρα και φυτά, όπως το σκόρδο της Μάνης και οι κερασιές του Ταϋγέτου επιστρέφουν και πάλι, ενώ ιδιαίτερη είναι η φροντίδα που δείχνουν οι μοναχοί στο δέντρο της ελιάς και στις περίπου 60 καταγεγραμμένες ποικιλίες του.Ακολουθεί το βίντεο...

"Εμπόριο" αγανακτισμένων από site δίνoντας δώρα ....αν στείλεις SMS!


Το είδαμε και αυτό ...
Πολύ γνωστό site γνωστού δημοσιογράφου "εμπορεύεται" με τον πιο αθέμιτο τρόπο τις κινητοποιήσεις των αγανακτισμένων ! 
Δείτε το κόλπο ...παλιά του τέχνη κόσκινο...

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive