Τρίτη 31 Μαΐου 2011

ΚΙ ΑΛΛΗ ΕΚΡΗΞΗ ΦΙΑΛΗΣ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΣΕ ΜΑΖΑΓΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ

 Κι άλλη φιάλη υγραερίου έσκασε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος που λειτουργούσε με προέγκριση. Πρόκειται για ένα κομμωτήριο στη συμβολή των οδών Μιχαήλ Βόδα και Παρασίου, στην πολύπαθη γειτονιά του Αγίου Παντελεήμονα, που ανήκε σε αλλοδαπούς. Απ' ό,τι γνωρίζουμε, ο φερόμενος ως ιδιοκτήτης, ενώ είχε πάρει την προέγκριση, δεν φρόντισε εντός του προβλεπόμενου τριμήνου να καταθέσει τα πιστοποιητικά που απαιτούνται για να λάβει την τελική άδεια. Πρόκειται για μια συνήθη πρακτική των αλλοδαπών καταστηματαρχών, που αποφεύγουν έτσι να περάσουν τον έλεγχο της Πολεοδομίας, της Πυροσβεστικής και των άλλων δημόσιων και δημοτικών υπηρεσιών, αφού τα μαγαζιά τους στο σύνολό τους δεν πληρούν ούτε τις ελάχιστες προϋποθέσεις νόμιμης λειτουργίας. 
http://www.paron.gr/v3/new.php?id=67152&colid=66&dt=2011-05-29%200:0:0

1 σχόλιο:

  1. ΠΟΙΟΣ ΝΟΙΚΙΑΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ?ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΛΙΓΑΚΙ?ΟΛΑ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ?ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΠΙΑ.Ν Τ Ρ Ο Π Η Σ Α Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive