Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Οι αγανακτισμένοι καπελώνονται και από αυτούς που δήθεν τους προστατεύουν!

Προσπάθησα να μην εκφέρω γνώμες τόσο καιρό για τους αγανακτισμένους. Γιατί απλά καταλαβαίνω τι σημαίνει αγανάκτηση.. Σήμερα όμως διαπίστωσα πως, χωρίς να το καταλαβαίνουν καπελώνονται - κάτι που είναι φυσικό, όταν μιλάμε για μη οργανωμένα κινήματα - ευάλωτα σε όποιον τα προσεγγίσει καλύτερα (προπαγάνδα του όχλου).
 Γράφω αυτό το άρθρο λοιπόν κι εγώ, αγανακτισμένος, απλά για να προειδοποιήσω όσους σκεπτόμενους αγανακτισμένους, δεν θέλουν λόγο συναισθηματικής φόρτισης (όταν είσαι με τον όχλο, νιώθεις ικανός για τα πάντα και έτσι είσαι και ανοικτός στα πάντα) να πάρουν θέσεις σε πράγματα που σε κανονικές συνθήκες όχι μόνο θα τους ξένιζαν αλλά και θα τους έβρισκαν απέναντι....

Παρακολουθείστε τι λέει ο κ. Καζάκης στη ομιλία του στο βίντεο στο τέλος του άρθρου....

Πέρα από την αισχρή επίθεση, και χωρίς στοιχεία κατά του Γεωργιάδη, ο ίδιος λέει τα εξής:

"Κι αν θέλει να μετρήσει την δημότικότητά του και την απήχησή του στο λαό, να κατέβει κάτω στο Σύνταγμα, να δούμε πόσα απίδια χωράει ο σάκος." - Δημοκρατικότατη αντίληψη έχει ο Καζάκης!.. Δεν μετράει το πόσους ψήφους παίρνει κάποιος, αλλά το πόσοι θα τον χειροκροτήσουν σε συγκεντρώσεις αγανάκτησης οι οποίες μάλιστα δεν νομίζω να ξεπερνούν το 10-15% του πληθυσμού πανελλαδικά!...

"Είναι φυσιολογικό να είναι δοσίλογος γιατί και η ιδεολογία του .... από τους δοσίλογους κατάγεται"... Δηλαδή όποιος έχει πατριωτική-δεξιά ιδεολογία (και όχι κομμουνιστικού τύπου) είναι δοσίλογος για τον κ. Καζάκη;...


Η παραδοχή του καπελώματος εκ των έσω!:

"Όποιος πραγματικά είναι με το λαό, είναι ΜΕ το λαό, δηλαδή κάτω, μαζί τουπροσπαθεί να τον εμψυχώσει, προσπαθεί να του δώσει επιχειρήματα, να του δώσει κατεύθυνση."..... Αν αυτό δεν λέγεταιΚΑΠΕΛΩΜΑ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ, όπου κάποιος τους θεωρεί βλάκες και χωρίς επιχειρήματα και κατεύθυνση και πάει να τους μπολιάσει με τα δικά του επιχειρήματα και την δική του ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ, τότε τι λέγεται καπέλωμα;

Ο ίδιος ο Καζάκης, ο οποίος αν και ήταν σε πολιτικό κόμμα/κίνημα(τουλάχιστον τελευταία ήταν στην Σπίθα), κατηγορεί του πολιτικούς πως δεν τολμάνε να κατέβουν σε αγανακτισμένους πολίτες που υβρίζουν συνεχώς τους πολιτικούς, και ο ίδιος παίζοντάς το μη πολιτικοποιημένος (όταν ο ίδιος ονειρεύεται ένα νέο ΕΑΜ!!!)καθαρά για να τους προσεγγίζει χωρίς πρόβλημα, προσπαθεί να δώσειεπιχειρήματα και πολιτική κατεύθυνση στους αγανακτισμένους, εκμεταλλευόμενος βέβαια το γεγονός και την ευκαιρία, πως σε κατάσταση αγανάκτησης και πλήθους είναι ψυχολογικά βεβαιωμένο, πως οι άνθρωποι είναι πιο ευάλωτοι στο να δέχονται ξένες-αποκρουστικές προς αυτούς ιδέες (αφού η συλλογικότητα που αναπτύσσεται γύρω από αυτές, δημιουργεί ψεύτικη συναισθηματική σιγουριά και άρα αποδοχή των ξένων ιδεών). Δηλαδή, οι αγανακτισμένοι, αποτελούν την τέλεια μάζα για προπαγάνδα και πλύση εγκεφάλου!..
Απόδειξη; Το ότι έχουν τουλάχιστον έναν μέσα ο οποίος τους δίνει ταδικά του επιχειρήματα και την πολιτική κατεύθυνση παίζοντάς το μη πολιτικοποιημένος (ενώ είναι - έχει πολιτικό όραμα!!!) και οι αγανακτισμένοι αντί να τον διώξουν, τον αγκαλιάζουν, επειδή δήθεν βρίζει τους άλλους πολιτικοποιημένους (και μάλιστα με αισχρούς γελοίους τρόπους δίχως επιχειρήματα οι οποίοι όμως απαιτούνται για την ατμόσφαιρα της στιγμής - για να περάσει η προπαγάνδα αλλάκαι να πείσει τους πολίτες πως δεν πρέπει ούτε καν να ακούν την άλλη πολιτική άποψη!!!), οι οποίοι όμως άλλοι δεν εμπλέκονται με τον συναισθηματισμό των αγανακτισμένων, και κρατάν απόσταση ώστε να διασφαλίζεται ότι δεν θα τους επηρεάσουν συναισθηματικά, αλλά καθαρά τίμια και λογικά.
Το παράδειγμα του Καζάκη, είναι το σαφές δείγμα, ότι μέσα στους αγανακτισμένους υπάρχουν Δούρειοι Ίπποι, οι οποίοι τους καπελώνουν από μέσα. Με την ίδια λογική, θα μπορούσα να πάω κι εγώ, και ο καθένας, και παίζοντάς το μη πολιτικοποιημένοι (ποιός μας ξέρει άλλωστε) να προπαγανδίζουμε θέσεις. Αλλά ενώ κάποιοι είναι τίμιοι και σέβονται την οργή των συμπολιτών τους, κάποιοι άλλοι όχι μόνο δεν το σέβονται αλλά και τρέχουν να βρουν συμμάχους σε μια στιγμή που ο κόσμος είναι συναισθηματικά φορτισμένος - ευάλωτος.
Όπως σαφώς είπε ο πολιτικοποιημένος Καζάκης, είναι στους αγανακτισμένους για να τους δίνει επιχειρήματα και κατεύθυνση!.. Αναρωτιέμαι.. Θα τον αποβάλλουν οι αγανακτισμένοι, και θα είναι πιο προσεχτικοί στο ποιός μιλάει και τι θέλει, ή θα υποκύψουν στους δημαγωγούς που εκμεταλλεύονται από μέσα, τους συναισθηματικά ευάλωτους αγανακτισμένους;

Στο χέρι τους είναι, να μην καταντήσουν θύματα...



Υσ. απόψεων...
Οι αγανακτισμένοι, όσο κι αν αντιδρούν στα κόμματα, και τις πολιτικές κινήσεις, δεν παύουν οι ίδιοι να αποτελούν ένα Πολιτικό Κίνημα, το οποίο εκφράζει την δυσαρέσκεια και την ανάγκη για αλλαγή της Πολιτικής του τόπου... - "Με τον γενικό όρο πολιτική εννοείται το σύνολο των μέτρων που λαμβάνονται και των μεθόδων και διαδικασιών που ακολουθούνται, μέσω των οποίων, ομάδες ανθρώπων οργανώνονται και λειτουργούν, προκειμένου να πετύχουν κατά τον καλύτερο τρόπο και με το μικρότερο δυνατό κόστος τους σκοπούς που επιδιώκουν σε διάφορους τομείς δραστηριοτήτων."

Το όλο ζήτημα λοιπόν είναι να προστατευθεί αυτό το Πολιτικό ανοργάνωτο Κίνημα, ώστε να μην γίνει Πολιτικό Όχημα άλλων Πολιτικών κινημάτων, με εσωτερική χειραγώγηση/προπαγάνδα τύπου Καζάκη ή οποιουδήποτε άλλου που έχει κάποιο Πολιτικό Όραμα.

Πιστεύω ο μόνος τρόπος για να μην γίνει Πολιτική Χειραγώγηση αυτού του Πολιτικού κινήματος, είναι οι αγανακτισμένοι να μην κλείνουν τις πόρτες σε κανέναν!.. Γιατί όποιος κλείνει μια πόρτα, σίγουρα την κλείνει είτε για να μην βγει αυτός εκτός, είτε για να μην μπει άλλος μέσα... Δυστυχώς όμως έχουν ήδη κλείσει τις πόρτες σε πολλούς (όλους τους  ΦΑΝΕΡΑ πολιτικούς - πολιτικοποιημένους κτλ) κι αφήνουν τους ΚΡΥΦΟΥΣ πολιτικούς - πολιτικοποιημένους να τους καθοδηγούν εκ των έσω... Και συνήθως οι Κρυφοί πολιτικοποιημένοι είναι πιο επικίνδυνοι από τους φανερούς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive